donderdag 6 juni 2013

Essence LE | Me And My Icecream




In de post van vanochtend hebben jullie al gezien dat mijn favo zomertrend voor de zomer de pastel trend is. Wat is er dan leuker dan pastel make-up?! Essence komt in augustus 2013 met deze schattige LE 'Me And My Icecream'. Kijk snel verder voor de producten!

 
Shimmer Pearls: 3,39 euro

Als glanzende ijsbolletjes… De zachtjes glanzende pareltjes in pastelcombinatie zijn perfect in lijn met de kleuren in deze trend edition. Voor een subtiele glans op het gelaat en voor het camoufleren van rode plekjes. Ik vind dit echt een heel leuk product!

Cream Blush: 2,89 euro

Cream dream! Deze blush met crème formule voelt als crème en poeder tegelijkertijd. De intense abrikooskleur geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. We wachten op de zon met ons favoriete ijsje! Dit is de kleur 01 Ice Bomb. 

Baked Eyeshadow: 2,89 euro

Ice eyes! De langhoudende, gemarmerde oogschaduw in de tinten karamel, abrikoos en mint hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmake-upstijl met een subtiel glansje. Verkrijgbaar in 01 cone head, 02 icylicious and 03 always on my mint.

Hand Wipes: 1,39 euro

Smelt je ijsje? Om zeker te zijn dat je handen weer fris en schoon zijn na het genieten van een ijsje kun je deze hand wipes gebruiken, handy! Ze hebben een heerlijke aardbeigeur. Verkrijgbaar in 01 i scream ice cream. 

      
Lip Balm: 1,99 euro

Let’s twist! Deze unieke lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. Perfecte matches met een opvallende look! De lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en de aroma's laten een heerlijke geur achter, ik vind ze leuk! Verkrijgbaar in 01 ice, ice baby, 02 icylicous en 03 ben & cherries.

Nail Polish: 1,89 euro

Aardbei, pistache, bosbes of abrikoos? De langhoudende nagellakken in de prachtige pastelkleuren roze, mint, lavendel en abrikoos zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in ijs! Verkrijgbaar is 01 ben & cherries, 02 always in my mint, 03 ice, ice baby en 04 icylicious.

Nail Topping Stickers: 1,99 euro

Regenboogspikkels! Deze innovatieve, zelfklevende stickers creëren een uniek en verrassend 3D effect op jouw nagels. Deze spikkeltjeslook is de ultieme nagelstijl – en niet alleen voor ijsfans! Verkrijgbaar in 01 rainbow sprinkels.

Ik vind het echt een hele leuke LE en kan niet wachten totdat de 'Me And My Icecream Trend Edition' in de winkels ligt. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de nagelstickers, shimmer pearls en de cream blush. Wat vind jij van deze LE?


9 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de nagelstickers die zijn er echt vet uit en of ze fijn werken en ook ben ik benieuwd naar de pigmentatie van de lippenbalsems.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo benieuwd naar deze collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n schattige LE :-) Hebben, hebben, hebben...!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze collectie er erg leuk uitzien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat superleuk! Die lipbalsums zien er super uit, die ga ik denk ik wel kopen:)
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Great blog you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same topics discussed in this article?
    I'd really love to be a part of online community where I can get suggestions from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!

    Also visit my weblog: vakantiewoning frankrijk huren

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...