donderdag 11 juli 2013

Aveda | Hand & Foot Relief


Hand- en voetverzorging vind ik zelf wel erg fijn. Vooral handcrème is een must-have. Aveda heeft Hand & Foot Relief, een hand- en voetcrème! Met deze crèmes verwen jij je voeten en je handen.

Aveda Foot Relief

Laten we met de voetcrème beginnen. Ik gebruik zelf eigenlijk zelden voetcrème, meer ook omdat handcrème makkelijker is en sneller. De verpakkingen van de crèmes zijn simpel en de 40ml verpakkingen zijn ook makkelijk om mee te nemen in bijvoorbeeld je tas.
Wat belooft het? Deze voetcrème belooft je voeten te verzorgen na bijvoorbeeld een flinke dag geshopt te hebben. Het stimuleert namelijk pijnlijke vermoeide voeten. Het verzacht je voeten en het zou snel moeten intrekken.

De werking: De werking van de voetcrème vind ik zelf fijn. De crème ruikt sterk naar kruiden, maar ik vind het zelf niet zo storen. De crème trekt inderdaad vrij snel in en is ook niet zo overdreven vettig. Of het echt de pijn stimuleert kan ik moeilijk zeggen.. wel verzacht hij mijn voeten heerlijk!Aveda Hand Relief

Dan de handcrème van Aveda! De crème heeft precies dezelfde verpakking als de voetcrème, maar dan met een handje erop.

Wat belooft het? De handcrème belooft je handen zacht te maken en te herstellen met zijn vitamineformule. 

De werking: De werking van de handcrème is gewoon. De crème trekt snel in en hij maakt mijn handen ontzettend zacht.  Voor de rest weet ik niet veel te vertellen, behalve dat hij mijn handen dus erg zacht maakt. Ik verwacht ook niet veel meer van handcrèmes. Ik heb wel het gevoel dat hij goed verzorgt.


De hand- en voetcrème op een rijtje.


Conclusie: Ik ben tevreden over deze twee tubes. Eén nadeel kan wel zijn: de geur. Ik vind het op zich wel meevallen, maar ik zou liever een andere geur hebben gehad. Het ruikt sterk naar kruiden en ik denk niet dat iedereen daar even blij mee is. Het kan juist ook zijn dat je het lekker vind, maar dat is geheel persoonlijk.
Voor de rest fijne crèmes en ze doen wat ze moeten doen, ik vind het belangrijkste van een crème dat hij goed in trekt en goed verzorgt en dat doen deze twee tubes goed.

De hand- en voet relief van Aveda zijn voor 9,90 euro per stuk verkrijgbaar op Ecohaircare 

3 opmerkingen:

  1. Ik ben wel heel benieuwd naar de voetcrème ! Leuk artikel !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben verslaafd aan handcréme's en voetencréme's!
    Atijd nadat ik mijn handen heb gewassen smeer ik ze goed in met een verzorgende créme waardoor mijn handen er niet grauw en droog uit zullen zien. Voeten verwennen voor en na het shoppen is een must!
    Zo blijft de huid zacht en soepel en heb je geen last van eelt etc.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...