vrijdag 19 juli 2013

Nail Art | Summer


Ik hou van zomer! En van mij betreft mag alles in het teken van lekker weer zijn, zo dus ook mijn nagels. Ik heb een nail-art gemaakt door middel met sponsjes en liners. Lees snel verder!
Wat je nodig hebt:

-Basislak
-Lak om de kleur te laten overlopen
-Basecoat/topcoat
-Zwarte striper
-Sponsje
-Papiertje
-Eventuele kwastjes


De lakjes die ik gebruik. Een paarsig nagellakje om de kleur te laten overlopen van Diamond Cosmetics en mijn basiskleur wordt een mooie koraalkleur van de Hema. Als striper heb ik een zwarte van de Action.Als eerste heb ik mijn nagels in de koraalkleur gelakt. Laat dit goed drogen, aangezien je zo meteen met het sponsje gaat werken.


Hier heb ik mijn nagels met de spons gedaan! Je doet beide kleurtjes op een vel papier en je doet het sponsje in de nagellakjes. Als je dat hebt gedaan spons je op je eigen nagels en klaar. Het is ontzettend makkelijk, maar het geeft echt een heel leuk effect!


Vervolgens lak ik met de zwarte striper een palmboompje en op mijn ringvinger vogeltjes. Dit is mijn zomerse nail-art. Hij is niet zo heel moeilijk! Voor de palmboom en de vogels moet je even geconcentreerd zijn, maar voor de rest is het goed te doen!

Wat vinden jullie van deze nail-art?

10 opmerkingen:

  1. Wauw! Hele mooie nail-art! Misschien ga ik deze wel proberen deze vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, best simpel als je het in een how to ziet! Dat zou je namelijk niet zeggen als je de nailart zelf ziet. :D Awesomeness!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat heb jij echt ontzettend leuk gedaan! Dit ga ik zo eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...