vrijdag 30 augustus 2013

Producten waar ik niet zonder kan

 

Ik (An0uk) een aantal producten waar ik echt niet zonder kan. Ik laat ze vandaag aan jullie zien, lees snel verder!
1. Real Techniques Expert Face Brush. Sinds ik deze kwast heb brengt mijn foundation op geen enkele manier meer mooi aan. Deze kwast brengt mijn foundation dekken en natuurlijk aan en dat is wat ik wil. 
2. Handcrème. Mijn handen zijn altijd droog en daar word ik gek van. Dus overal waar ik ga neem ik handcrème mee. Op dit moment gebruik ik de L'occitane handcrème en die is heel fijn en ruikt lekker.
3. Sleek Face Contour Kit. Als ik foundation op heb draag ik ook altijd de bronzer & highlighter uit deze kit van Sleek. Als ik dat niet doet zie ik er nogal ongezond en ziek uit haha. Ik vind dit echt een top product, de bronzer en highlighter werken goed en zijn lekker compact. 
4. Wimperkrultang. Als ik mijn wimpers voor het aanbrengen van mascara niet krul worden mijn wimpers erg rommelig en dat vind ik echt heel lelijk. Daarom kan ik niet zonder mijn wimperkruller, deze komt trouwens van de Forever21. 
5. Vaseline. Dit is een beetje hetzelfde als bij mijn handen, ook mijn lippen zijn altijd droog. Ik vind Vaseline het beste werken voor droge lippen, dus deze gaat ook overal mee naar toe. 

Welke producten kan jij echt niet missen?


9 opmerkingen:

 1. Vaseline vind ik ook echt fijn werken. Ik heb de versie met spf erin. Ooit gekocht in de aanbieding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten! Ik kan ook niet zonder mijn vaseline trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan ook niet meer zonder die handcrème, dat merk is het fijnst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit iets van l'occitane geprobeerd dus ik ga zeker een keer langs om die handcrème uit te proberen als ik er een zie! Ik kan niet zonder mijn eyeliner en mijn lipbalm leven (die van eos zijn zo leuk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien! Die kwast lijkt me erg fijn & vaseline is altijd handig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan ook niet zonder mijn wimperkrultang!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...