zondag 11 augustus 2013

Sunday Mask | Dr van der Hoog BIG Fun Bubblegum


De maskertjes van Dr. van der Hoog vallen mij eigenlijk nooit tegen. Al een tijdje geleden hadden ze nieuwe maskertjes uitgebracht. Eigenlijk twee maskertjes in één verpakking voor een 'meidenavondje' of iets anders. Ik heb dit maskertje getest en lees maar snel verder!Het is een hele mond vol: BIG Fun Bubblegum Moisturizing Boost masker. Poeh, klinkt allemaal erg goed. De verpakking is roze, wat we natuurlijk van bubblegum zijn gewend. 


Wat belooft het masker? Qua beloftes valt het eigenlijk wel mee. Ik zie alleen dat het je huid moet hydrateren en verzachten.


Het maskertje is eigenlijk niet echt roze, maar meer wit-roze. Ik had eerlijk gezegd wat meer pink verwacht. Maar het maakt niet uit, roze is roze.


Ik met het maskertje op. Mijn huid tintelt een klein beetje toen ik het maskertje opdeed, maar voor de rest viel het wel mee. Nadat ik hem eraf had gehaald tintelde mijn huid nog steeds, maar voelde wel zacht aan. 

Dit maskertje is leuk voor tussendoor, maar verwacht er geen wonderen van. Hij verzacht je huid wel een beetje, maar voor de rest doet hij weinig. Ach, je krijg er wel twee maskertjes voor!

Dit masker van Dr. van der Hoog kost 1,69 euro en is te koop bij de drogisterij.

6 opmerkingen:

 1. Ruikt ie ook naar Bubblegun? Want dat zou vreselijk zijn, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit masker heb ik ook getest, hij ruikt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze niet zo lekker, hele chemische zoete geur en hij doet bij mij weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond het zelf wel erg grappig maar niet super bijzonder haha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...