donderdag 5 september 2013

Back To School | Beauty Op School


Ik heb altijd een aantal beauty producten op school liggen. Ik heb ze in mijn etui, tas of kluisje en ze komen altijd van pas voor mij, maar ook voor vriendinnen. Ik laat in dit artikel zien wat ik mee heb naar school qua beauty. Lees snel verder!




Als eerste, haar sullen. Ik moet een heel eind fietsen voor school en mijn haar zit nooit meer goed als ik aankom. Daarom vind ik het heel belangrijk dat ik een borstel, speldjes en wat elastiekjes mee heb zodat ik vlug mijn haar kan fixen. Ook zijn de elastiekjes makkelijk voor als je moet gymmen ofzo. Je hebt ook kleine inklapbare borstels super handig!


Ik heb altijd een handcrème mee. Vooral in de winter zijn mijn handen mega droog en smeer ik er graag een dikke laag handcrème op. De bodylotion heb ik vaak in mijn gymtas zitten zodat ik voor het gymmen mijn benen lekker in kan smeren. Een deo is ook zeker geen overbodige luxe op school. Sommige lokalen zijn warm en de andere koud en dan krijg je de kans dat je gaat zweten, ook is deo natuurlijk handig als je heb gegymd. 


Ik heb niet veel make-up op school. Meestal een lippenbalsem, lipgloss en mascara. Als je een hele vette huid hebt is het ook handig om een poeder of blotting paper mee te nemen. Zo kan je de shine wat verminderen. 

Als laatste is het ook handig om wat make-up remover wipes in je kluisje te hebben liggen. Als je net zoals ik een eind moet fietsen en het gaat regenen zit de mascara op je kin. Zo kan je dit snel weghalen en weer een nieuw laagje op je wimper aanbrengen.

Wat heb jij voor beauty op school?






7 opmerkingen:

  1. Wat een handige dingen neem je mee! Die bodylotion is inderdaad wel een goed idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat handig dat je dat op school hebt liggen! Dat deed ik vroeger echt nooit. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, ik heb altijd vaseline mee voor droge plekjes en ook deodorant en parfum zeker niet te missen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handig! Ik neem altijd mijn VS bodysplash mee, heerlijk om even op te frissen bijvoorbeeld op een warme dag of na gym doet hij het ook altijd goed.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne spulletjes :D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De L'Occitane handcreme is zo fijn voor in de winter! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...