zaterdag 14 september 2013

Britts Lipstick Stash


De laatste tijd ben ik wat meer bezig met lipstick. Ik vind het een fijn product en mij betreft is het leuker en mooier dan lipgloss. Ik heb al een leuke stash opgebouwd van lipsticks en die wil ik jullie graag laten zien!




Catrice Frozen Rose | Catrice The Nuder The Better

Twee lipsticks van Catrice die ik beide al een tijdje heb! Vooral The Nuder The Better droeg ik ontzettend vaak en dat kan je ook wel zien ook. Frozen Rose is ook een mooie kleur die ik graag draag.


MUA Lipstick Palette

Een MUA lipstick palette die ik bijna nooit gebruik. Ik vind dit toch niet zo praktisch werken en als ik snel weg moet pak ik altijd een normale lipstick.


Bourjois 04 | Bourjois 06

Twee kleurtjes van Bourjois Rouge Edition! Vooral de kleur 04 is een mooie kleur. Hij lijkt wat bruin op de foto, maar in werkelijkheid is het echt zo'n 'My lips but better' kleur en dat vind ik er zo leuk aan.


Essence 45 This is me | Essence 08 Colour Crush | Essence 02 I'm Sealing

Drie lipsticks van Essence. De middelste heb ik pas geleden gekocht en is ook van de nieuwere collectie. Dit is tevens mijn favoriet van de drie Essence lipsticks. Lekker fel, maar toch draagbaar. 


MAC Angel | Aveda Lipstick | MaxFactor Lipstick Mini

De Aveda lipstick gebruik ik nooit, maar ruikt wel erg aangenaam! De mini lipstick van MaxFactor is handig om mee te nemen, maar de kleur is toch niet echt iets voor mij. De MAC variant in de kleur Angel is wel erg dragelijk en erg mooi!


Miss Sporty Lipstick | NYC 411 | NYC 432

De twee NYC lipsticks gebruik ik niet vaak en dan vooral de rode kleur niet. Rood is niet echt mijn ding als het om lipstick gaat, misschien maar eens proberen. De kleur van Miss Sporty is daarentegen wel erg mooi en leuk!


Barry M 145  | Barry M 155

Twee prachtige kleurtjes van Barry M. Deze heb ik online gekocht en ben er erg blij mee! Beide kleuren vind ik tof, dus ik kan hier niet echt een onderscheid uit maken.

Of ik echt een favoriet heb weet ik niet. Ik vind bijna alle kleuren mooi en gebruik mijn lipsticks ook met veel plezier. Ik weet zeker dat er in de toekomst nog wat meer lipsticks bij zullen komen! Ik wil er sowieso nog eentje van MAC, omdat diegene die ik nu heb gewoon heel fijn is en goed blijft zitten.

Dit was dus mijn lipstick stash! Hou jij ook zoveel van lipstick?



7 opmerkingen:

  1. Leuke stash heb je, die Barry M lipsticks zien er fijn uit, Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke stash! Ik ben zelf niet zo fan om dingen op mijn lippen te smeren..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grappig..! De laatste tijd ben ik ook meer 'into' de lipsticks en lipglossjes :-) Iedere dag een ander kleurtje :-o Je hebt een prachtige stash! Leuk om te zien dat je zoveel verschillende kleuren lipstick hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke stash heb je!! Ik ben niet zo van de lipsticks, maar meer van de glosjes en balsems

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie stash!

    Keep on bloggin',
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...