dinsdag 24 september 2013

The Basics | Etos Foundation & Lipgloss


Etos heeft twee nieuwe producten om lekker budget de perfecte basis te creëren, namelijk een lipgloss en een foundation. Lees snel verder!

Als eerst de foundation!
Laat ik maar beginnen met de verpakking. Tja... de verpakking is basic, dus past goed bij de het thema. Ik vind de verpakking niet mooi. Het is een vrij volle tube met 40 ml. Er komt gelukkig niet veel uit de tube. Ik heb namelijk nog al slechte ervaringen met tubes zoals deze dat er in het begin te veel uitkomt, maar gelukkig heb ik daar nu geen last van. 


Deze foundation geeft licht tot medium dekking en bevat als ingrediënten o.a. jojoba-olie en vitaminie E die extra hydratatie en bescherming geven. Ook is de foundation ongeparfumeerd, I love it! 

Dit is de swatch! Ik heb kleur 002 en die valt verrassend goed. Er zijn in totaal 4 tinten. De foundation heeft een fijne structuur, niet te dik, maar ook niet te dun. De dekking is licht, maar is goed op te bouwen naar medium. Dit is voor mij perfect, omdat ik niet veel onzuiverheden heb. De foundation blendt heel goed! Je hoeft echt niet bang te zijn voor een 'pannenkoek' effect. Wel zou ik een primer aanraden, de foundation blijft niet de hele dag perfect op zijn plek zitten. 
De lipgloss zit in een vergelijkbare verpakking als de foundation. Deze bevat 10 ml.


De lipgloss zorg voor glans en hydratatie met vitamine E.En de swatch. De lipgloss heeft de perfecte substantie, niet plakkerig! De lipgloss is niet echt gepigmenteerd, maar dat had ik ook niet verwacht. Hij geeft een mooie glans en een subtiel kleurtje.Ik heb trouwens kleur 003. Er zijn nog 4 andere kleuren verkijgbaar.  

Foundation €2,99 en de lipgloss €2,49 en zijn beide te koop bij Etos.

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...