vrijdag 11 oktober 2013

The Body Shop | Banana Shampoo

Ten eerste: sorry voor de weinig updates! Door school komt er soms voor dat er dus geen artikel online staat. Maar we proberen gewoon te blijven updaten! Vorige week ben ik naar de stad gegaan en ging ik natuurlijk ook even in The Body Shop kijken. Ik kwam daar deze Banana Shampoo tegen en hij viel mij meteen op. Hij ruikt lekker naar bananen! Lees snel verder.

Hoe ziet het product eruit?

In de fles zit 250ml, dit is een redelijke hoeveelheid. De verpakking is redelijk simpel, maar geeft toch dat 'The Body Shop gevoel'. Je ziet de bananen bijvoorbeeld al op de verpakking staan en er staat al wat de shampoo belooft. 


De shampoo heeft een gewone dop en daaruit komt dus je shampoo. Dit werkt voor de rest prima en levert voor mij geen probleem op. 


Wat belooft het product?

Het product belooft je haar mooi, glanzend en gezond te maken. Zo simpel is het. Er zit onder andere honing en bananenpuree in en zoals alle producten van The Body Shop niet getest op dieren. Altijd fijn om te weten, natuurlijk. De shampoo ruikt in ieder geval heerlijk naar bananen! Hmmm.


Wat vind ik er van?

Ik heb hem nu een aantal keer gebruikt en bij elke wasbeurt gebruik ik niet zo heel veel. Als ik het uitwas voelt het niet geweldig zacht aan, maar dat heb ik meestal alleen bij een conditioner. Als mijn haar is opgedroogd voelt het schoon en fris aan. Het ruikt lekker, maar niet overheersend. Mijn haar is inderdaad erg glanzend! Meer glanzend dan andere shampoos. Ik ben tevreden en ik ben ook erg benieuwd naar de conditioner-variant hiervan.

Hebben jullie wel eens iets van deze lijn geprobeerd?

8 opmerkingen:

 1. Deze wil ik wel eens uitproberen! Die bananengeur, hmm... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt niet helemaal super, maar lijkt mij wel erg lekker om deze shampoo te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me echt een super lekkere geur !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt mij een geweldige shampoo, weet je toevallig ook wat hij kost?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die schampoo ziet er goed uit! maar hoeveel kost hij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeten bij te zetten! Hij kost 6,50 euro

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...