maandag 20 februari 2012

Action Max Baked Eyeshadow


De Max Baked Eyeshadows zijn bij iedereen denk ik wel bekend, goedkope 'gebakken' oogschaduws die goede kwaliteit geven.
Er zitten (zoals je kan zien) vier blauw tinten in. Het doosje heet 462 Blue & Beige. De Max Baked Eyeshadows zijn ook in vele andere kleuren combi's te koop. Deze oogschaduws kan je zowel nat, als droog aanbrengen. Dit geeft een behoorlijk verschil. Bij de bovenste foto zie je dat de kleuren een goed pigmentatie hebben. Maar dat is niet echt waar. Ik heb om een goede pigmentatie te krijgen, een druppeltje water op de oogschaduw gedaan, daardoor hebben ze een geweldige pigmentatie.
Bij de tweede foto (sorry dat de foto wazig is) heb ik dat niet gedaan. Dan is de pigmentatie veel minder. 

Eindoordeel: Ik ben best positief over dit product, alleen is het jammer dat de kleurtjes zelf snel uit de verpakking vallen. Dat heb ik namenlijk bij een ander variant gehad. Maar voor deze prijsklasse is hij zeker aan te raden. Dit is trouwens niet echt handig als je haast hebt, want dan moet je eerst de kleurtjes nat maken voordat je echt resultaat krijgt.

Te koop bij de Action voor 1,29 euro.

Heb jij de Max Baked Eyeshadow al geprobeerd?8 opmerkingen:

 1. Leuke kleuren, nee ik heb ze nog niet geprobeerd want ik draag (bijna) nooit oogschaduw!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleurtjes. Ik heb ze eigenlijk nog niet geprobeert omdat ze bij ons in de Action niet meer liggen. Mwuah, echt jammer vind ik het niet hoor. Maar wel leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb precies dezelfde, vind de kwaliteit niet zo erg geweldig :$

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren,Precies de als j van bonjours hebt :D
  # Wij allebei vandaag over action :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook diverse paletten van MAX, ik ben er erg blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik heb alleen een zwart/paarse versie die ik voor halloween kocht. Kan er dus niet echt een oordeel over geven want heb het maar één keer gebruikt :p

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...