woensdag 29 februari 2012

Favorieten Februari '12


Februari is al weer bijna voorbij, en dat betekend: nieuwe favorieten! Altijd erg leuk, en daarom heb ik weer een leuke selectie producten die ik deze maand érg fijn vond voor jullie uitgekozen.



Lavender Luxury Hand & Nail Cream





Laten we maar eerst met een 'onbekend' product beginnen, dit is echt een mini-handcrème! Ik vind hem echt erg fijn, in de winter heb ik altijd erge droge handen en dan is zo'n crème natuurlijk érg handig. Deze crème maakt mijn handen een beetje stroef, wat ik juist erg fijn er aan vind. De meeste crèmes maken mijn handen juist erg zacht of glibberig. Je zou misschien denken dat ik een handcrème wilt die mijn handen zacht maakt, maar niks is daar van waar want dat maakt mijn handen alsnog droog. Ik hou echt van dit product.

Dit product was tijdelijk, of is nog steeds te koop bij de DA, in een setje van twee (met een ander handproduct) rond de 7,-

Essence Lash & Brow Gel mascara


Deze zagen jullie vorige maand ook al voorbij komen, de Essence Lash & Brow gel mascara. Ik gebruik deze gel alleen voor mijn wenkbrauwen, niet voor mijn wimpers. Deze gel zorgt er echt goed voor dat je wenkbrauwen in vorm blijven. Erg fijn spul! Daarom zit hij er deze maand weer in. Deze gel word niet erg hard, maar zorgt er dus wel voor dat alles goed op zijn plek blijft zitten.

Deze gel is te koop bij de Kruidvat voor 1,99 euro.

Essence Crystalliced Highlighter



Weer een Essence product, dit keer eentje die jullie ook al hadden gezien in een review. Hier was ik erg tevreden over, en daarom behoord ook deze tot mijn favorieten van februari. Deze highlighter gebruik ik over mijn blush, en dat geeft echt een mooi glinsterend effect. Vooral als de zon er op schijnt, is hij erg mooi! Door het handige pompsysteempje weet je precies hoeveel je nodig hebt.

Deze highlighter is/was een LE, misschien ligt hij nog ergens in de Kruidvat rond de 3 euro.

L'Oréal Paris True Match Powder



Dan een product die in mijn dagelijkse ritueel zit, de L'Oréal Paris True Match powder. Ik had deze poeder ooit gekocht van een cadeaubon, en ik ben er echt tevreden over! Hij maakt je huid mooi mat, en blijft ook nog eens goed zitten. Over je foundation geeft hij een erg mooi effect. Er zit al een klein deukje in, omdat ik hem echt élke dag gebruik. Er zit ook een spiegeltje en een sponsje in, erg handig voor onderweg. Ik vind alleen altijd het nadeel van poeders dat ze onderweg kapot kunnen gaan. 

Deze L'oréal Paris True Match Powder is te koop bij o.a de Kruidvat voor 14,99 euro.

Kruidvat Nachtcrème 


Een nachtcrème is erg belangrijk, het voedt je huid als je slaapt. Ik had hiervoor ook een Kruidvat nachtcrème maar dan voor de gevoelige huid. Nou heb ik niet echt een hele gevoelige huid, dus kocht ik hierna deze. Deze crème voedt mijn huid erg goed, hij is wel een beetje vettig, maar dit is juist wel lekker in de winter omdat je huid dan erg droog is. Deze crème is voor de gemengde tot normale huid, precies wat ik heb. Dit is echt een hele goede budgetproof nachtcrème.

Deze nachtcrème van de Kruidvat is uiteraard te koop bij de Kruidvat voor 1,99 euro.

Essence Nail Art Express Dry Drops



En jahoor, de welbekende Express Dry Drops komen weer te voorschijn. Deze zat dus ook weer in mijn favorieten van januari. Deze 'drops' zorgen ervoor dat je nagellak binnen zestig seconden droog zijn. Ze doen het echt erg goed, je ziet dus ook dat mijn potje al bijna leeg is. Snel een nieuwe kopen, dus! Je kunt per nagel 1 á 2 druppels er op doen, doormiddel van het pipetje. Er komt een soort beschermend laagje over je nagellak, erg fijn!

Deze Essence Nail Art Express Dry Drops zijn te koop in de Kruidvat, voor 1,99 euro.

The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm



Deze lippenbalsem is in één woord: hemels. Echt een héle fijne lippenbalsem! Als je deze lippenbalsem op doet, lijkt het net of je snoep eet. Volgens mij voedt hij je lippen ook nog eens goed, want mijn lippen worden er erg zacht van. De verpakking vind ik een beetje simpel, maar dat maakt mij niet zoveel uit. Hij is handig mee te nemen, omdat hij zo klein is. 
Echt een aanrader!

The Body Shop lippenbalsem is uiteraard bij The Body Shop te koop voor 5 euro.

Batiste Dry Shampoo Original



Dan een aardig bekend product, de Batiste Droogshampoo. Je vette haar weg? Ja! Ik heb zelf aardig snel vet haar, na één dag is mijn haar weer erg vet en om je haar nou elke dag met shampoo te wassen is ook niet goed voor je haar. Daarom is dit een fijne oplossing, je schudt de bus en spuit het op ongeveer 20 cm afstand op je haren. Daarna kam je het uit, en dan is haar vetvrij! Ik heb ook ooit die van de Kruidvat gehad, maar die vond ik toch minder fijn. 

Deze droogshampoo is te koop bij o.a de Kruidvat, rond 3 euro.

Pro Set Stormy Weather 



Haarlak, een handige oplossing om je haar in model te houden. Ik heb haarlak vooral nodig voor de sport. Deze haarlak vind ik erg fijn, omdat je haar ook écht in model blijft. Of dat het een storm overleeft? Geen idee, maar sporten overleeft hij in ieder geval wel.
De geur vind ik wat minder fijn, maar dat is denk ik bij iedere haarlak. Mijn haar gaat er ook nog een klein beetje van glansen, fijn!

Deze haarlak had ik in de uitverkoopbak gekocht, maar misschien kan je hem nog vinden bij de drogisterij rond 2/3 euro.

Dit waren mijn favorieten, aardig veel hé? Tot volgende maand!

Wat zijn jou favorieten deze maand?

10 opmerkingen:

  1. leuk om te zien!
    die batiste droogshampoo is zo fijn<3
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Essence Lash & Brow gel mascara is ook een van mijn grote favorieten! Ik gebruik hem al een aantal maanden en hij gaat erg lang mee!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toffe favorieten! Die Brow gel wil ook nog eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel, en lipbalsems van de bodyshop zijn inderdaad erg fijn!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben het met je eens over de lippenbalsem van TBS! Hij is zo lekker, goede structuur en geur is echt incredible. Mooie favorieten, de dry drops zijn mind-blowing!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke favorieten. Ik ben ook fan van die droogshampoo.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...