woensdag 21 maart 2012

#1 Stash: Lippenbalsems

 

Lippenbalsems, je kan er maar niet genoeg van hebben. Ik heb er dan ook aardig veel, en ik wou ze graag aan jullie laten zien.
Lippenbalsems

 

 

Balsems in een stick zijn erg handig om mee te nemen, dit zijn degene die ik heb. 
-Labello Classis Care (2x)
-Labello Soft Rose
-Essence Shimmer Balm
-Rivas Balm
-Carmen Balm
-Waardenburch

Rivas en die van Waardenburch zijn gewoon reclamemerken, gewoon fijn voor tussendoor die niks bijzonders doen, net als die can Carmen: die zijn precies hetzelfde. De labello's blijven mijn favoriet, heerlijk zacht! 

Lipsmackers

 

 

 

Lipsmackers, wow, wat heb ik er daar veel van! Ik vind lipsmackers zó fijn, en zó lekker. Echt hele fijne dingen. Ik had ooit een pack gekocht bij de Claire's voor 15,-. Een hoop geld, maar je krijgt er ook wel wat voor terug!
Mijn favoriet? Coca Cola Vanille of Fanta Strawberry. Welke ik eigenlijk niet zo lekker vind is de Fanta Grape.. de Sprite heeft trouwens nauwelijks smaak maar is wel lekker.


Deze twee lipsmackers zaten niet in een pack, maar had ik ergens anders gekocht. De Skittles vind ik erg lekker, maar de Candy Kiss heeft ook niet echt een smaakje. Ik ben erg blij met mijn lipsmackers, alleen één nadeel: de verpakking wordt erg snel lelijk.

Claire's


Deze drie lippenbalsems heb ik bij de Claire's gekocht. De ijsvormige balsems vind ik erg schattig, en ze zijn nog lekker ook! Je kunt ze openschuiven, zodat je er lang mee doet. De Bubble Gum Flavour valt me erg tegen, hij heeft echt geen bubblegum smaakje. 

Overige

 

 


Deze twee balsems zaten ooit bij een Fancy, ja, de Fancy is er niet meer maar deze heb ik dus nog wel. Ze zijn wel fijn, maar niet echt top. 

 

 


De I love collectie zit er ook bij, ik heb de Vanilla & Ice cream. Hij is niet echt héél lekker, maar ik heb hem op vakantie gekocht dus hij heeft wel een soort herinnering. De Hema Sun lippenbalsem beschermt je lippen voor de zon, erg handig! En dan een van mijn favorieten: de Born Lippy Strawberry lippenbalsem van The Body Shop. Deze smaakt zó ontzettend lekker! Echt een aanrader.

Dit was het eerste deel, dat ik mijn stash laat zien. Elke week komt er een nieuw onderwerp totdat mijn collectie 'op' is! Hopelijk vonden jullie het een beetje interessant, haha.

 


2 opmerkingen:

  1. Dat zijn er veel! ;) Ik vind Lipsmackers heerlijk. Ikzelf heb cola en fanta daarvan.

    Liefs,
    Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw een mooie collectie!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...