zondag 4 maart 2012

Dr Van Der Hoog Crazy Cranberry Masker


De maskers van Dr van der Hoog zijn vast wel bij je bekend, nadat ze hun lijn compleet hebben ze vernieuwd heb ik dit maskertje meegenomen. Dit is het Crazy Cranberry masker.
Het échte masker zit in een soort van hoesje, dan krijg je dit. Het masker ziet er heerlijk fris uit, met de naam én de verpakking lijkt dit masker perfect voor je huid te zijn. De uiterlijk van de maskertjes is zeker verbeterd vergeleken met het oude assortiment. 


Wat belooft het? Het belooft je huid wat extraas te geven, te voeden, en dat de vitamines je huid extra laat stralen. Ook moet het je huid beschermen, nou, ik ben benieuwd!


Het masker breng ik aan met mijn foundationbrush van Elf, dit gaat veel makkelijker dan met je vingers, vind ik zelf. Er zit genoeg masker in voor misschien wel twee keer, maar ik doe er maar één keertje mee omdat ik het anders zo lastig vind te bewaren. Het heeft dus een lichtroze kleur, en als het op je huid zit lijkt het wel een beetje op klei. Tijdens het wachten tot de 10 á 15 minuten voorbij zijn, prikt het op sommige plekjes (rondom mijn neus), maar dat gaat al gauw weer weg. 
Het masker word niet hard, het blijft gewoon dezelfde substantie. Dan het eraf halen! Ik vind  dat altijd een beetje een vies werkje, je hele washandje zit vol met masker. Maar uiteindelijk heb je een mooi resultaat.


Het resultaat: Dit masker voedt inderdaad mijn huid goed, mijn huid ziet er echt veel beter uit nadat ik dit masker heb gebruikt. Ook is mijn huid hartstikke zacht, hmmm! Jammer dat het mijn puistje niet kan wegwerken... wat eigenlijk geen een masker heel goed doet. Al met al, een heerlijk masker om even je huid een oppepper te geven. Ik ben er echt enthousiast over! Dit masker is dus zeker aan te raden.

Volgende week reviewen we weer een dr. van der Hoog masker.

Dit masker is te koop bij de drogisterij, voor 2,29 euro.

9 opmerkingen:

 1. Ziet er erg fijn uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ziet er erg lekker uit!
  Liefs,
  www.stylebybo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijkt me heerlijk! Eigenlijk vind ik alle maskers die ik van Dr van der hoog gebruikt heb fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er lekker uit <3
  Had je mijne al gezien?
  Dailychoicebot.blogspot.com ook een review over DR VAN DER HOOG

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...