vrijdag 2 maart 2012

Shoplog Rotterdam


Ik heb weer eens geshopt, dit keer wéér in Rotterdam, tja, een keer daar geweest en je wilt er alleen maar heen, haha! Kijk mee voor mij (niet al te grote) shoplog.
Monki

Nou, zoals jullie weten was de Monki een winkel waar wij erg enthousiast over waren. Daarom kocht ik daar ook wat. Dit keer maar twee shirtjes.


Een leuk 'flubber' shirtje, dit staat echt heel erg leuk. Deze was 15,00 euro.


Een shirtje van hetzelfde model, maar dan ietsjes anders en met een andere tekst erop. Deze kleur vind ik echt heel erg mooi. Deze was ook 15,00 euro.

H&M

Meestal koop ik best veel bij de H&M, omdat het gewoon een erg leuke winkel is. Dit keer was het anders, ik had maar één zielig dingetje gekocht.


Je ziet het misschien niet erg goed, maar dit is zo'n halfshirtje. Zo eentje had ik had, maar dan van de Monki. Deze kleur kan je heel leuk dragen onder een gestreept topje. Deze was dan ook maar 7,95 euro.

Pieces

De Pieces vind ik altijd een erg schattig winkeltje, je kan dit merk ook o.a bij de Vila kopen maar in Rotterdam is er een apart winkeltje van. Dit keer viel mijn blik op een erg leuk vestje.


Kijk! Hij is echt heel leuk, en zit ook erg lekker. Zo'n vestje is zelfs leuk in de lente/zomer. Onder dit vestje is een wit topje leuk te combineren. Deze was 19,95 euro.

New Look

Ik koop eigenlijk nooit wat bij New Look, sterker nog: ik had er nog nooit wat van gekocht. Nou wilden we al bijna weggaan, toen we in de New Look kwamen bij de broekenafdeling. Eigenlijk wou ik een lichtroze broek, maar die was bijna nergens te vinden (althans, niet mijn maat!). 


Dus, heb ik een blauwe broek gekocht! Het is gewoon een skinny, en hij zit echt zó lekker. Ik ben er echt heel blij mee! Deze was 29,95 euro.

Kruidvat en Sephora

Nou het 'leukere' gedeelte! De make-upjes, ik heb echt niet veel qua make-up gekocht. Ik wou zelfs meer kopen, van o.a Mac, maar heb het toch niet gedaan (misschien volgende keer?). 


Als eerste heb ik weer de Essence Nail Art Express Dry Drops gekocht, deze waren bij ons uitverkocht dus nam ik ze hier maar mee. Dit is mijn tweede, en ben er erg tevreden over! Deze kosten 2,-. Maar dan... mijn állereerste OPI Nagellak! Toen ik voor dat schap stond, wist ik gewoon dat ik een OPI lakje moest meenemen. Maar, welke kleur? Ik koos voor blauw! Deze trok erg mijn aandacht, en daarom nam ik dit snoepje mee. Die was trouwens bij de Sephora 11/12 euro.

The Body Shop


Wat ik gekocht bij The Body Shop is een Vitamin E Face Mist! Ik wou deze al een poosje, want het belooft je make-up mooier uit te laten zien, je even op te frissen, en dat je make-up langer blijft zitten. Ik ben er erg benieuwd naar! En daarbij kreeg ik een Shea Body Butter sample gratis. De Face Mist was 11,-

Nou, dit was mijn shoplogje! Hij is niet héél groot, maar ook niet super klein, toch? :)

12 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een Shea Body Butter Sample gekregen bij mijn aankoop :)

  Die face mist wil ik ook nog een keer kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! Ik hoop dat ik binnenkort ook weer een grote shoplog kan maken!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen :D Zelf vind ik O.P.I niet zo goed en fijn.. In het begin vond ik het geweldig, maar ik vind dat het heel snel dik wordt. Vooral de glitter lakken. Ik heb van de 5 O.P.I Lakken die ik heb, nog maar 1 die goed is.. Jammer, want het is best duur. Ik hoop dat het bij jou niet zo snel uit droogt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke shoplog! Ben benieuwd wat je van die face mist vindt, ik heb hem ook nog niet getest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke shoplog! Die broek vind ik echt vet! Ik wil ook een lichtroze jeans of een andere opvallende kleur. Ik ga ook maar eens kijkje bij New Look. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! Ik ben pas nog bij de Monki geweest en vind het een gave winkel, maar toch niet helemaal mijn ding. In plaats daarvan ga ik vaak naar de Miss Coquines die er geloof ik direct naast zit (mango er tussen). Het ziet er minder spannend uit, maar daar slaag ik op de een of andere manier wel vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt leuke dingen gekocht! En ik vind het helemaal niet zo'n klein shoplog hoor!
  XJoy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...