maandag 23 april 2012

Catrice Eyeshadow Duo's


Ik las al tijden dat de Catrice oogschaduws geweldig zouden zijn, en daar was ik natuurlijk hartstikke benieuwd naar. Ik heb ze dus gehaald en heb er direct een review over geschreven.

Ik heb 040 Never Let Me Go! en 060 Rumble In The Jungle gekocht. Ze trokken me allebei erg aan, maar vooral Rumble In The Jungle door die paarse kleur. Dat springt er echt uit.


De verpakkingen vind ik echt mooi, duidelijk en compact. Ze zijn plat, dus makkelijk te bewaren. Op de achterkant staat nog een kleine uitleg hoe je de oogschaduw kan aanbrengen, maar daar hou ik me eigenlijk nooit aan. 


De kleuren van Never Let Me Go! vind ik echt heel mooi. Dit zijn echt van die kleuren die je overal kan gebruiken, nice! Ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit.


Wow, wát een pigmentatie! Vooral de donkere kleuren komen erg goed uit. De lichtste kleur (die je kan gebruiken als highlighter) is het minst, maar alsnog prima. Ik vind de donkerste kleur erg mooi, en ook erg goed gepigmenteerd. Dat vind ik echt een groot pluspunt.


De tweede: Rumble In The Jungle, ziet er echt gaaf uit. Paars met die lichte kleur is bijvoorbeeld een hele mooie combinatie. Ook hier was ik natuurlijk erg benieuwd naar de pigmentatie.


Ik zeg het eerlijk, de pigmentatie van dit palet is een stuk minder dan het vorige palet. Dat zie je waarschijnlijk ook wel terug in de swatches. De paarse valt me helaas een beetje tegen, maar op mijn ooglid is hij wel gewoon mooi. De kleur naast de paars is een beetje hetzelfde als de paars. De twee shimmering kleurtjes zijn uiteindelijk dan het beste.


Conlusie: Ik vind de paletjes erg fijn werken. Mijn favoriet gaat uit naar Never Let Me Go! door de pigmentatie. Maar het andere paletje vind ik ook gewoon erg mooi, en ik ga ze dan ook veel gebruiken!

Dit product is dus zeker aan te raden.

Deze paletjes zijn te koop bij o.a de Kruidvat voor 4,49 euro per stuk.

Heb jij al eens een palet van Catrice uitgeprobeerd? 

5 opmerkingen:

 1. 060 Rumble In The Jungle heb ik al verschillende keren gezien in de winkel. Iedere keer twijfel ik weer of ik deze mee zal nemen of niet. Hij ziet er zo mooi uit alleen in het doosje al. Het never let me go palletje ziet er ook echt super mooi uit... Wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie palettes dit, kun je alle kanten mee op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het never let me go palette ook en de pigmentatie is inderdaad geweldig.
  Jammer dat dat niet het geval is voor dat andere, het zag er zo leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw echt heel erg mooie palletten!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...