zaterdag 28 april 2012

H&M Zomer Looks









De zomer komt er weer aan en de H&M heeft weer een super leuke zomer collectie binnen. Ik heb een paar looks gecombineerd, benieuwd? Lees snel verder.


Ik begin met deze strand look. Dit jurkje is leuk om als een tijdje in je bikini hebt gelegen er over aan te doen. Ik vind de kleuren combinatie van het jurkje ook leuk. De schoenen zijn met een sleehak, een sleehak doet me eigenlijk al meteen aan de zomer denken, ik weet echt niet waarom, hihi.
Zoals je kan zien is de totaal prijs 50,80 euro.

Dit is een leuke zomerse stad look. Het is simpel maar toch zie je er leuk uit als je door de kleine stadjes  van Zuid-Frankrijk loopt. Ik heb voor deze gele tas gekozen omdat het anders zo'n donkere outfit wordt. De totale prijs is 92,75 euro.

Deze is lekker simpel maar toch leuk. Ik vind het shirtje zelf erg mooi, vooral in deze kleur. Ook een short is erg handig voor de zomer. Ik ben ook helemaal weg van ballerina's, ik vind ze schattig. De oorbellen vallen lekker op en zijn vrolijk, er zitten kleine veertjes aan. Totale prijs 58,70 euro.

Een romantische outfit met het licht roze hemdje en de kanten rok. Ook met lieve beige ballarina's. Eigenlijk zou er nog een kettinkje bij moeten om het af te maken, maar ik kon bij H&M  niet een lief en romantisch kettinkje vinden. Totale prijs 43,75 euro, niet duur, toch?

Welke look vind jij het mooist?

4 opmerkingen:

  1. Leuke combinaties! Ik vind die jeans shortjes echt geweldig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat jurkje van de eerste outfit staat ook nog steeds op mijn wishlist!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuke looks !
    ik wil even zeggen dat je blog erg leuk is : D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! (:! Dat vinden wij erg leuk om te horen, haha.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...