donderdag 5 april 2012

Shoplog Antwerpen


In mijn wishlist van een weekje geleden had ik aangekondigd dat ik naar Antwerpen ging. En wat is het daar mooi, nou ja de binnenstad is erg indrukwekkend. Ik ben natuurlijk ook naar Forever21 gegaan, en ook heb ik een super leuke aankoop gedaan in de Men at Work, dus lees snel verder.

Ik begin met Forever21. Wat een leuke winkel is dat! Als je binnen stapt wordt je overwelmt met leuke kleding. Dit blousje met strikjes heb ik daar gekocht voor 15,75 euro. 

Deze hemdjes heb gekocht voor onder het bloesje, ze waren lekker goedkoop, namelijk maar 3,75 euro. Ze zitten perfect en ik ben er erg blij mee.

 
Deze draag ik los over een simpel hemdje of shirtje. Hij maakt je outfit lekker af. Hij kost 16,75.

Ik was in Forever21 wel een beetje opzoek naar een short. En die hadden ze er in overvloed! Maar ik moest een keuze maken. Ik heb deze mee genomen doordat er van die stukken op zitten, dat is lekker orgineel. Hij kost 18,75 euro.


Een zomerjas voor 31,00 euro! Ik ben super blij met deze aankoop. Hij past overal bij, en is echt een trend van deze lente. Ik vind de knopen erg leuk.


Ze hebben er mega veel sieraden en accessoires. De zonnebril had ik wel op mijn wishlist staan, en ik was er ook echt naar opzoek. Voor 4,00 euro kan je die toch niet laten liggen? Ook had ik dit soort oorbellen op mijn wishlist staan, deze hebben en ander patroontje. Ook waren deze oorbellen weer lekker goedkoop, namelijk maar 1,90 euro.


Ook ben ik naar Wo Men At Work geweest. Wat zitten die Vans toch lekker! Ik ben er zo blij mee. Ze zijn dan wel wat duur, 65,00 euro,  maar dan heb je ook wat. Ze hadden ze in super veel kleuren, maar ik heb voor licht grijs gekozen omdat dat over wel bij past, en omdat je die niet veel ziet.

Ben jij wel eens in Antwerpen wezen shoppen?


9 opmerkingen:

 1. Wauw dat shortje vind ik echt gaaf! Jammer dat Forever 21 hier niet zit :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat een leuke spullen! Die short vind ik echt vet, en die zomerjas ook. En de Vans natuurlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen,en zeer mooie Vans!
  Ja,ik ben al eens in Antwerpen gaan winkelen,ik woon er namelijk! :)
  x Jae

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw superleuke spulletjes vooral de short (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt superleuke dingen gekocht! Ik vind vooral de shorts, de zonnebril, en de vans leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga zo ongeveer elke week wel in antwerpen winkelen. ik ben er gisteren nog geweest ;) Volgende week weer :D hahaha. Leuke spulletjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...