donderdag 31 mei 2012

Beautybox Mei

Yes! Eindelijk is hij er weer, de Beautybox! Toen ik thuis kwam zag ik het mooie pakketje op de tafel staan, zonder na te denken maakte ik het open. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


De achter kant van het briefje bekeek ik expres niet, want ik vond het leuk als het een verassing bleef.


Altijd spannend, het folie los maken. Ik vind dat het altijd mooi verpakt zit, vooral met die zegel(:

En dit is wat ik zag, een leuke goed gevulde box. Mijn oog viel meteen op de nep wimpers. Ook de Lookx lip liner viel me op.

Laat ik dan ook maar meteen beginnen met de fake lashes. De Katy Perry lashes van Eylure zijn lekker vol. Echt zoals Katy Perry. Ik veel goeds gehoord over Eylure, ik ben erg benieuwd! Hier komt zeker een review over. Verder vind ik de verpakking erg leuk verpakt, lekker vrolijk. Dit product kost 7,99 euro.

En dan de Lookx Lip Liner in de kleur 30 Miracle Pink. Leuke naam, en de lip liner kwam goed van pas, ik heb niet echt een goede gevarieerde stash wat betreft lip liners. Hij lijkt me erg mooi! Dit is een full size product en kost 17,95 euro.

Clean Start van dermalogica. Ik wist in heb begin niet echt wat het was. Het is een Moisturizer met olie die niet glanst. Producten met olie laten vaak je huid glimmen, deze belooft dat niet te doen. Verder zit er SPF 15 in, dat is altijd handig. Dit is geen full size product, hij bevat 15 ml. De full size producten van de lijn Clean Start zijn de prijzen variƫrend van 15,90 tot 22,90 euro.

Een body milk kan ik altijd gebruiken. Deze heeft een oranje kleur en ruikt echt heerlijk! Ik kan niet stoppen met ruiken hihi. De Sans Soucis body milk is met avocado olie. Hij verzorgt de droge huid en maakt het weer zacht en soepel. Ik ben benieuwd! Hier kan je ook een revieuw over verwachten. Het is geen full size product, dit sample bevat 40 ml (wat ik nog best veel vind voor een sample). Het full size prodcut bevat 400 ml en kost 29,95 euro.

 
Ook zat een Sugar Peal Loose Eyeshadow sample in. De kleur is iets te fel voor mij, maar wel weer wat anders. Ik heb nog nooit wat gebruikt van Sugarpill, dus dit is mijn kans. Het full size product kost 11,99 euro en bevat 4 gr.

Natuurlijk bevat ook deze box weer een haar product. Deze keer zijn het er twee van de zelfde lijn Bona Cure ( of te wel BC0 van Schwarzkopf. Dit een moisture voor je haar, weet nog niet precies wat het doet, maar ik ga het testen. Het is een sample en bevat 50 ml. Het full size product kost 13,00.

Ook zit er een shampoo in. Deze shampoo ik ook een BC product. Hij is gemaakt voor gekleurd haar. Ook dit is een sample en bevat 50 ml. Het full size product is 13,00 euro.
En dan zitten er natuurlijk ook wat kaartjes bij. Ik ga ze nog even goed bekijken, vooral de Ladytalk pas. 

Ik vind de inhoud van deze box erg leuk, en goed gevuld. Ik weet niet of ik hem beter of slechter vind dan de voriger, er zitten in deze box wel wat meer producten die me echt aan spreken. Hou de blog in de gaten voor reviews over een aantal van deze producten.

Wat vind jij van de inhoud?



9 opmerkingen:

  1. wooow wat een leuke inhoud! ik begin de beautybox steeds leuker te vinden. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, wauw mooi inhoud! Die oogschaduw van Sugarpill vind ik er echt vet uit zien! Ik heb vandaag trouwens een artikel over de gewonnen essie lakjes op mijn blog. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahw, die fake lashes zag ik pas als advertentie in een Amerikaans tijdschrift! Die zijn zo gaaf. :o

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er goed uit! Misschien ga ik toch maar voor de beautybox, ipv de glossy...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ziet er echt heel leuk uit! Ik vraag me nu alleen af, hoe kan ik aan zo'n beauty box komen ? xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is best simpel! Je moet naar de site www.beautybox.nl en daar kan je je simpel aanmelden.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...