dinsdag 29 mei 2012

Dr van der Hoog Sensational Sea Algae Mask


Maskertjes zijn altijd fijn om op te doen, je huid wordt na afloop van een masker heerlijk zacht en fris. Ik stond in de Kruidvat en wou een lekker maskertje kopen, eerst wou ik voor een vloeibare gaan, maar voor de verandering nam ik een poedermasker mee.

Het masker valt wel lekker op in het schap, de poedermaskers zijn groter en breder van vorm dan de vloeibare maskers van Dr van der Hoog. De verpakking is gewoon goed, lekker natuurlijk, haha!Zoals ieder masker van Dr van der Hoog zit het échte maskertje in de verpakking. Haha, beetje raar gezegd, maar als je naar de foto kijkt snap je wel wat ik bedoel. Dit vind ik (zoals bij elke verpakking) luxe uitstralen. Aan de binnenkant van de verpakking staat nog een klein tekstje over wat het met je huid doet, beetje een overdreven tekstje. 


Wat belooft het? Het belooft dat je huid weer goed gestimuleerd wordt. Ook zorgt het ervoor dat je huid wordt gereinigd en dat het poriën en onzuiverheden verminderd.

Maar, hoe werkt het nou? Een poedermasker is meer werk om het klaar te maken dan een vloeibaar masker. 


Je gooit de poeder in een bakje, hier heb ik het in een kleine mok. 


Vervolgens doe je er één eetlepel kokend water bij. Ik heb uiteindelijk meer dan één eetlepel gedaan, omdat het anders niet goed te verdelen was over mijn gezicht.


En... mengen maar! Het ziet er eigenlijk best vies uit, maar als je het dus echt goed wilt doen kan je beter elke keer als je het masker wilt aanbrengen een beetje water erbij doen. Zo kan je het beter verdelen, anders wordt het echt stroef!


Ik weet het, niet mijn charmantste foto, maar hier ik dus met het masker op!

Het aanbrengen werkt niet echt hoe het zou moeten. Ik heb redelijk veel water gebruikt dan moest (met kokend water) en het gaat gewoon een stuk moeilijker dan vloeibare. Er vallen heel snel stukjes af, en als je beweegt vallen er allemaal van die stofdeeltjes op mijn shirt. Balen! Dat het masker hard wordt vind ik wel grappig, zo heb ik op een één of andere manier het gevoel dat het beter werkt, haha! Maar het is wel een nadeel als je kriebel hebt...
Na afloop voelde mijn huid wel heerlijk zacht aan, dus dat vind ik wel fijn van dit masker. Mijn poriën zijn zeker niet weg, maar voelen wel minder erg aan.


Conclusie: Fijn masker, maar dan wel na afloop. Ik zou hem niet meer kopen omdat ik het irritant vind met aanbrengen. Het resultaat is er wel, maar vind het geen handig masker. Je moet er namelijk echt tijd voor hebben!

Dit masker is te koop bij o.a de Kruidvat voor 2,19 euro.

4 opmerkingen:

 1. Hm lijkt me een keertje leuk om hem uit te proberen ;)

  Leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha moet me een beetje denken aan instant noodles of soep! Gelukig geeft hij wel goed resultaat, maar beetje jammer dat het aanbrengen moeilijk is. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijn masker, alleen wel inderdaad wat meer werk met die poeder.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...