woensdag 23 mei 2012

Wishlist of the Moment


Een echte meidending is en blijft toch echt die eindeloze wenslijsten. Nou heb ik er natuurlijk ook eentje, en ben benieuwd wat jullie er van vinden.
1. One million 59,95 dit geurtje wil ik al een hele poos. Maar de prijs houdt me tegen, hij ruikt wel heel erg lekker! Elke keer als ik in de drogisterij ben spuit ik het wel op. Deze staat dus echt op mijn wishlist!

2. Allstars 60,00 wat hou ik van Allstars! Deze lage rode Allstars staan al zolang op mijn wishlist, en ooit ga ik ze ook kopen. Ze zijn geweldig! Allstars zie je niet meer zo erg, meer Vans. Vans heb ik al een jaartje en ik wil dus echt over naar de Allstars. En dan natuurlijk wel deze mooie rode!

3. MAC Mineral Blush 21,00 een blush van MAC wil ik (again) al heel lang, maar (again, again) houdt de prijs mij tegen. Ik ga het liefst voor een mooie lichtroze kleur, die goed bij mijn huid past. MAC vind ik een mooi merk, maar ik heb nog niets van MAC, dus als ik mijn eerste product ervan ga kopen wordt dat zeker een blush.

4. Sleek Oh So Special Palette 7,95 Sleek is al erg bekend in de beauty-wereld. Zelf heb ik er jammer genoeg nog niets van, maar mij betreft mag dat meteen veranderen! Het Oh So Special Palette is erg mooi en ik vind het ook het mooiste palette van Sleek. 

5. H&M Jumpsuit 9,95 Vorige zomer had een vriendin van mij een jumpsuit. Ik vond het zo leuk dat ik er ook eentje wou, maar ik kon nergens een leuke jumpsuit vinden. Deze kleur past leuk bij de zomer en is gewoon hartstikke leuk! Volgende keer ga ik hem zeker passen in de H&M.

6. Sleehakken van Haren 29,00 Sinds ik de sleehakken van de Only heb gekocht, ben ik in love. Sleehakken lopen gewoon hartstikke fijn en deze zien er gewoon heel leuk uit. De kleur zwart is niet echt zomers, maar wel heel stijlvol. Ik heb ze ook nog ergens gezien in het beige, en dat vind ik ook heel erg mooi!

7. H&M Denim jasje 31,00 spijker is weer helemaal hip, en zo'n jasje zie ik ook wel zitten! Wat een leukerd is dat jasje, hij behoort dus zeker tot mijn wishlist. De prijs vind ik trouwens heel erg meevallen! Ik wil naar de H&M, haha.

8. H&M Tribal top 9,95 dit topje ziet er zo leuk uit! In het echt weet ik niet of hij ook zo leuk is, maar toch heb ik hem bij mijn wishlist gedaan. Het printje vind ik leuk, de kleur vind ik leuk en de knoop maakt het toch wel anders dan normale topjes. Zelf ben ik bang dat hij té kort wordt, maar ik ga hem zeker passen.

Dit was mijn wishlist of the moment. Natuurlijk kan ik nog honderden dingen meer erbij doen, maar dan wordt het voor jullie ook niet meer zo leuk, haha! 

Wat behoort zeker tot jouw wishlist?

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...