zaterdag 30 juni 2012

Kruidvat Reinigingsmelk
Ik gebruik al een tijdje deze reinigingsmelk van Kruidvat, en weet inmiddels wat ik er van vind. Reinigingsmelk gebruik ik graag en ik wissel dan af en toe ook van reinigingsmelk af. Nu dus de Kruidvat versie.

De verpakking is zoals elke verpakking bij Kruidvat huismerk simpel. Ik vind het overzichtelijk. Gewoon een normale, duidelijke verpakking.Wat doet het? Het belooft je make-up en onzuiverheden te verwijderen op een zeer milde wijze. Het hoort je huid te kalmeren en dat het weer zacht aanvoelt.Het heeft een normale opening, hoewel dit niet het meest hygiĆ«nische is, vind ik het niet zo erg. Je moet wel uitkijken dat je niet teveel product eruit knijpt.


Het heeft gewoon een witte kleur en is redelijk vloeibaar. Hier heb ik trouwens echt heel veel, daar moet je dus goed op letten.


Voor...


En na!

Hier was mijn make-up er al aardig af, maar er komt dus aardig wat af, zeg! Ik vind het een fijne reinigingsmelk. Het is erg budgetproof, en hij doet zijn werk goed.Conclusie: Een fijne reinigingsmelk. Hij voedt mijn huid echt, maar mijn huid wordt er niet bepaald zacht door. Hij geeft een vettig laagje, maar dat vind ik niet zo erg aangezien ik er daarna make-up op doe of ik ga slapen. Hij haalt mijn make-up er goed af, al raad ik je wel aan om erna nog een tonic te gebruiken. Dan is echt zeker dat je make-up eraf is.
Een aanrader dus, pff, die Kruidvat huismerk valt goed in de smaak tot nu toe!

De Kruidvat reinigingsmelk is te koop bij de Kruidvat voor 1,99 euro.5 opmerkingen:

 1. Ah, die klinkt best fijn! Kruidvat huismerk doet het vaak wel goed. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn! Ik ga hem denk ook halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, en ik vind hem ook super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook:) Ik gebruik hem nu al een poosje en nog steeds vind ik hem erg fijn. Ook doe je er behoorlijk lang mee ookal gebruik je hem iedere dag

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...