zaterdag 16 juni 2012

Kruidvat Strawberry Mask


Kruidvat vind ik een fijn huismerk, het is lekker budget en meestal ook nog eens prima kwaliteit. Zoals jullie misschien weten heb ik veel Kruidvatproducten, dus dit maskertje kon niet ontbreken!
Het maskertje kan je twee keer gebruiken, hartstikke handig! Meestal heb je vaak dat je nog wel een keer met maskertje wilt doen, maar is het gewoon een beetje vies om het te bewaren. Hier heb je daar dus niet last van!


Het masker ontspant en  verzacht de huid, ben benieuwd!Dit maskertje belooft je huid weer een heerlijke oppepper te geven, hij zorgt ervoor dat je huid weer ontspant en dat je een zachte huid krijgt. Ben benieuwd!
Volgens de verpakking moet je een redelijk dikke laag aanbrengen en hem 10 minuten laten zitten. Vervolgens afspoelen met lauw water (koud kan ook).

Het masker ruikt erg zoet, maar ik vind het lekker! Het heeft een beetje een rozige kleur, lekker. Het ruikt trouwens echt naar aardbeien.


En het maskertje zelf! Het is echt heerlijk verfrissend als je het maskertje aanbrengt, wel is het een beetje een vettig masker, maar dat komt meer omdat het vloeibaar is en dus niet een masker dat hard word (poedermasker). Na afloop is mijn huid rustiger en zacht. Het zachte verdwijnt wel weer na een tijdje en mijn zachte huid wordt weer ingeruild voor een vettige T-zone. Jammer, maar dat is helaas bij veel maskers! Al met al een heerlijk maskertje, en dat voor maar 0,99 cent! (Eigenlijk 0,50 cent per maskertje!).

Dit masker is te koop bij de Kruidvat voor 0,99 euro.

Heb jij al eens een masker van de Kruidvat geprobeerd?

7 opmerkingen:

 1. Mmm, die klinkt lekker zeg! Ik lees laatste tijd veel over de kruidvat maskertjes. Dus ben heel benieuwd..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem zelf ook, vind het masker erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk, ik heb hem onlangs zelf gekocht.
  ga hem vanavond testen :)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is je huis rustiger en zacht? Heb je het masker door je hele huis gesmeerd dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...