vrijdag 8 juni 2012

NYC 257 Lavender Cupcake


Vandaag maar weer eens een lakje, deze keer eentje van NYC, dit is mijn eerste lakje van NYC.
Lees snel verder!Mijn eerste NYC lakje is die lieve lavendel kleurtje, toen ik hem in het schap zag staan dacht ik 'It's mine!'.
Ik heb nog geen licht paarse kleurtjes in mijn stash, dus dit is een prima aanvulling.Zoals je in de titel al kon lezen heet dit lakje ''Lavender Cupcake'' en haar nummer is 257. Ik vind het echt een lieve naam!

Hier zie je het kwastje. Het kwastje is fijn en niet te dun of te dik. Je kan makkelijk en precies werken, dit is voor mij wel een 'must' bij een lakje. Ik doe vaak nog even snel voordat ik naar school ga of zo iets nagellak op, dit gaat niet altijd goed natuurlijk. Gelukkig droogt dit lakje erg snel! Hier heb ik het lakje op met één laagje, niet echt mooi! Dit ligt er natuurlijk aan hoe dik jij je nagellak opdoet, maar ik heb liever 3 mooie laagjes dan 1 dikke laag. 

En zie hier het tweede laagje! Dit is al een wereld van verschil, je zou nu kunnen stoppen met lakken, maar een derde laagje is misschien toch wat mooier.


Dit is hoe ik mijn nagels graag zie! Mooi gelakt, dit is het derde laagje, dit vind ik toch wel wat beter dan het tweede laagje. Na 2 minuutjes is het lakje droog, en hoef je niet meer uit te kijken met dingen op pakken en dergelijke. 


Eind beoordeling: Hij lakt erg fijn, droogt snel, en is niet zo duur. Ook vind ik de kleur heel erg leuk!

Hij is o.a. te koop bij de Kruidvat en kost 2,99 euro.

Heb jij al een NYC lakje, zo ja welke?5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...