zaterdag 2 juni 2012

Shoplog H&M en NewYorker


Vrijdagmiddag na school ging ik samen met een vriendin nog even de stad in, ik heb daarbij een aantal leuke dingetjes geshopt, en eigenlijk alleen maar kleding!





Bij de NewYorker zag ik dit leuke topje. Hij kostte maar 15,- en ik vind hem erg leuk. Zeker bij een korte short die ik ook nog had gekocht.



Dit is 'm! Ik had dringend nieuwe shorts nodig, nou zag ik bij de H&M geen leuke broekjes dus ben ik naar de NewYorker gegaan. En dit werd hem! Hij was 19,95 euro, dus ook nog goedkoop.



Ik ben eigenlijk alleen maar bij de H&M en de Newyorker geslaagd! Hier heb ik een simpel zwart topje gekocht, altijd handig. Deze was 6,95 euro.


Ik ben serieus géén rokjesdrager, en ik was eigenlijk ook verbaasd hoe dit me stond. Ik zat wel te twijfelen, want ik en een rokje? Haha! Maar voor 4,95 euro had ik hem maar meegenomen.



Het leukste voor het laatste! Een jumpsuit, jippie! Ik zocht al lang een leuke jumpsuit die goed zat, en dit is hem! Eentje van de H&M met een soort panterprint. Ik vind hem echt heel leuk en hij kostte mij 14,95 euro.

Dit was mijn shoplog, niet heel veel, maar toch nog leuk om te laten zien! 





8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...