maandag 23 juli 2012

Action Nagellak Remover PadsEen tijdje geleden liet ik in een shoplog zien dat ik bij de Action de nagellak remover pads heb gekocht. Meer omdat ze zo goedkoop waren, maar ook omdat ik erg benieuwd was! Kijk mee met mijn ervaring van deze pads.
Je krijgt 60 pads voor 0,95 eurocent. Erg cheap, dus! Er zit géén aceton in, daar ben ik erg blij om. Wat ik wel zie: de removerpads zijn maar 3 maanden houdbaar nadat je de verpakking hebt opengemaakt. Op zich geen probleem, want als ik ze goed gebruik zijn ze dan allang op.


Wat belooft het? Het belooft je nagellak snel en effectief te verwijderen, ook droogt het je nagels niet uit en het verzacht je nagelriemen.De doekjes zijn erg dun, dat kan een beetje irritant werken, maar verder levert het geen problemen op. Het ruikt wel een beetje naar aardbeien, maar het heeft niet een hele lekkere geur.


Ken je deze nog? Ik had mijn nagels gedaan voor dit artikel, en nu haal ik ze eraf met deze pads. Ben benieuwd hoe dat gaat! 


Mijn eerste nagel, het ging snel! De glitters gingen natuurlijk wat langzamer eraf, maar dat is ook met normale nagellakremover. Het gaat er echt snel af, maar houdt wel een vet laagje achter.


Twee nagels met één pad, dat ging prima! Ik heb dus in totaal maar vijf pads gebruikt, en dat terwijl je er 60 hebt. Genoeg dus!


Twee nagels gedaan.En, ik heb klaar! Mijn nagels ruiken wel naar dat spul, maar het is in ieder geval veel minder erg dan echte nagellakremover!

Conclusie: Ik ben erg tevreden over dit product, het haalt snel én effectief je nagellak eraf! Precies wat het belooft. Ook heb ik het gevoel dat het mijn nagelriemen een beetje verzacht. Dat er geen aceton inzit, vind ik alleen maar fijn. Het enigste nadeel is de geur, ik vind de geur echt niet lekker, maar ik moet niet klagen als ik het met nagellakremover vergelijkt.

Deze Nagellak Remover Pads koop je bij de Action voor 0,95 euro en dan heb je 60 pads. Ze zijn per twee verpakt.

7 opmerkingen:

 1. leuk artikel! ik denk dat ik ze binnekort ook maar eens moet gaan uitproberen dus dat word weer snel naar de action. liefsmanon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze heel lekker ruiken! Ik ga ook de andere varianten een keer proberen. Dat vette laagje is heel snel weg en bovendien zorgt dat in ieder geval dat mijn nagelriemen niet uitdrogen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb ze zelf ook, vind ze vrij fijn alleen ben ik er niet zo gek op dat ze zo vet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze lijken me erg fijn, ik moet er ook maar eens aan geloven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb ze ook al een tijdje en vind ze inderdaad vet en de geur blijft lang zitten maar het beste is gewoon: geen aceton!
  En handig in je toilettas voor mee in vliegtuig...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook sinds kort en net voor het eerst gebruikt. De geur vind ik echt reuze mee vallen helemaal aangezien normale nagellakremover vaak zo hard stinkt... Ook vind ik het handig dat er gewoon geen aceton in zit en je nagels dus niet geel worden:D één groot pluspunt vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat ze bij jou goed werken! Mijn ervaring hiermee was helaas wat minder.. Nouja, ik houd het maar gewoon op een watje met nagellakremover ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...