zondag 15 juli 2012

Hema Dead Sea Mask


Hema heeft aardig veel maskertjes in het assortiment. Ik ging eens kijken, en had er twee meegenomen. Dit masker heet het 'Dead Sea Mask', klinkt aardig wat!
De verpakking is gewoon, normaal en een tikje anders dan andere maskers. Ik vind de verpakkingen van Hema altijd wel duidelijk, maar dat vind ik bij dit masker wel wat minder. Zo zie je bijvoorbeeld niet meteen voor welk huidtype is het, of wat het doet voor je huid.Wat belooft het? Het belooft je huid te reinigen, en dat je onzuiverheden verdwijnen/minder worden. Na gebruik moet het weer fris en zacht aanvoelen.

Je moet het masker 10 tot 15 minuten laten intrekken.


Het masker heeft een beetje dezelfde kleur als de verpakking, alleen ietsjes lichter. Dat vind ik wel erg leuk! Alleen de geur... ik kan het niet echt thuisbrengen, maar ik moet een beetje aan het ziekenhuis denken. De geur is dus niet echt lekker! 


Ik met het maskertje op.

Het masker wordt na een tijdje hard, dat had ik desondanks dat het een kleimasker was, niet verwacht! Na afloop van het maskertje voelde mij huid, inderdaad heerlijk zacht aan. Ook waren mijn poriën minder geworden! Dat verraste mij het meeste. Ze waren zeker niet weg, maar wel minder. I'm happy! Na een tijdje werd mijn huid wel weer vettig, maar dat doet het nou eenmaal erg snel.


Conclusie: Fijn maskertje, voor een fijn prijsje. Jammer van die vreselijke geur, maar ach, het gaat om de werking. Mijn huid werd inderdaad zacht, én mijn poriën waren minder. Jammer dat die zachtheid weer snel weg was, maar gewoon een lekker masker! Al vind ik de naam een beetje apart.

Dit maskertje is te koop bij de Hema voor 1,50 euro.

Heb jij al eens een Hema maskertje geprobeerd? 
8 opmerkingen:

 1. Ik heb onlangs het aardbeienmasker gekocht en ik ben zeker van plan om er nog te kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je poriën minder worden is het niet zo goed hè xD Minder zichtbaar bedoel je denk ik?

  Lijkt me een fijn masker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, minder zichtbaar en zachter na gebruik van het masker, haha :)

   Verwijderen
 3. Wow klinkt goed! Jammer van het geurtje maar heb liever dat iets werkt dat lekker ruikt haha:P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me fijn, alleen niet zo prettig dat hij niet lekker ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. is toch logische naam... dode zee masker, met dode zee mineralen erin.. snap niet dat zoveel mensn dit een gekke naam vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...