vrijdag 6 juli 2012

I hit the pan!


Ken je dat, als je de pan bereikt van een product dan voel je je trots? Ik ken dat gevoel in ieder geval wel. Dan weet ik dat ik een bepaald product of kleur gewoon goed gebruikt, en that feels good! Hier een aantal producten waarvan ik 'panporn' heb, een gebruikte term in de beautywereld.



Als eerste de L'Oreal Paris True Match poeder en de Essence mineral powder blush.




De poeder gebruik ik al een tijd, het is een fijne poeder die ik eigenlijk wel elke dag gebruik! De blush van Essence gebruikte ik eerst, maar nu veel minder. Wel gaaf dat er zo'n grote pan in zit!


De Etos Body butter en de Catrice Allround Concealer


Al een aardige pan bereikt! Ik heb deze bodybutter al een poosje. Al moet ik zeggen dat je al snel de pan hebt bereikt met deze romige bodybutter. Ik vind hem wel erg fijn! Hij smeert goed uit en je droge huid is binnen no-time verdwenen.


Yeah, deze weet je vast wel. De allround concealer van Catrice. Ik ben bij elke kleur wel de pan tegengekomen. Vooral de roze is bijna op, die gebruik ik dan ook als meest. Dit paletje is hartstikke fijn in gebruik, en als die op is koop ik zeker een nieuwe!



Een paletje van Essence, heel het logo is al weggevaagd en volgens mij is dit palet ook niet meer te koop in de Kruidvat. Er zitten mooie kleuren in, en vooral de witte highlighter kleur gebruik ik maar al te graag! Het geeft een mooi effect.


Het 88 Warm palette van Boozyshop.nl 


Een grote pan bij een mooie donkere kleur en een mini pan bij de iets donkere kleur.


Op de foto niet zo goed te zien, maar er zit ook een pan bij de highlighter kleur! Deze kleur is ook echt prachtig voor het wenkbrauwbot. Dus in totaal drie pans bij het 88 warm palette, dat zijn er nog aardig wat!


 Dit was mijn 'panporn' vanaf nu. Nog aardig veel, al zeg ik het zelf. Ik gebruik heel veel soorten make-up producten, dus! 

Heb jij ook 'panporn'?







6 opmerkingen:

  1. Wauw, dat zijn heel wat pans haha! Leuk om te zien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vindt het ook super leuk! Ik heb het ook bij een poeder!
    Liefs, Jae

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Best veel ook :p Zelf heb ik het bij een oogschaduw en poeder!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had dat ook met de catrice concealer & de max gezichtspoeder!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik baal vaak van een pan!
    Dat betekend namelijk dat ik weer nieuwe moet gaan kopen binnenkort en omdat ik dol ben op LE's dat mijn favo product niet meer te krijgen is :(
    hihi
    liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...