dinsdag 17 juli 2012

My Pink Polishes


Een tijdje geleden liet ik al andere soorten nagellak zien. Dit keer zijn mijn roze lakjes aan de beurt! Kijk snel mee naar de swatches.

L'Oreal Paris 103 - Catrice 180 Hot Or Not?

Beide lakjes hebben een recht afgesneden kwast. Dit vind ik zelf wat onhandig, maar heb er verder geen problemen mee. Het kwastje van L'Oreal Paris is wat langer, en dat vind ik persoonlijk wat fijner lakken. 


Catrice - L'Oreal - Catrice - L'Oreal

Het lakje Hot Or Not? van Catrice dekt goed, dit zijn beide twee laagjes en dat doet dit lakje prima. Die van L'Oreal vind ik jammer genoeg wat minder, hij lakt ook een beetje streperig. Maar een pluspunt is wel dat hij niet zo dik is. Het Catrice lakje heb ik al heel lang, en daardoor lakt hij ook erg dik.Essence 04 very berry - MNY 541

Een beetje soortgelijke kleurtjes als de kleuren daarvoor! De kwastjes zijn ook precies het zelfde: recht afgesneden. Jammer! Toch was ik erg benieuwd naar de swatches.


Essence - MNY - Essence - MNY

De Essence kleur is iets lichter dan die van Catrice, maar de MNY kleur is een echte dupe van L'Oreal 103! Hij lakt ook een beetje hetzelfde, ook wat streperig, maar wel dun. Het MNY lakje is misschien ietsjes donkerder, maar dat zou niet zoveel schelen.Safari - 2B 219

Het Safari lakje heeft geen nummer of geen naam, althans ik heb het niet gezien. Het 2B lakje is nummer 219. Het kwastje van het Safari lakje is erg dun! Dat kan soms irritant zijn met lakken, maar het valt gelukkig reuze mee. Het 2B lakje heeft een normaal kwastje.


Safari - 2B - Safari - 2B

Het Safari lakje is echt gaaf! Hij springt er echt helemaal uit met zijn neon roze kleur, helemaal te gek! Het 2B lakje is ook best mooi, het is een aparte roze kleur die je niet zo snel ziet. Beide lakken ze prima, niet te dik of te dun. En gelukkig ook niet streperig. Het merk 2B is niet meer te koop.Catrice 480 Miss Piggy Reloaded - Essence 08 Ultimate Pink

Twee budget lakjes in één. Dezelfde kwastjes, alleen is die van Essence iets kleiner. De colour&go lakjes vind ik persoonlijk altijd wat dik en streperig. Ik hoop dat, dat niet het geval is met dit lakje. Die van Catrice is wederom al heel oud, dus hij is wel een beetje dikkig.
Essence - Catrice - Essence - Catrice

Het Catrice lakje is echt een lief kleurtje, echt heel zacht roze. Daar hou ik wel van! Het Essence lakje lakt echt heel erg fijn! Dat had ik zeker niet verwacht, hij is niet dik en ook niet streperig. En dat terwijl de meeste lakjes van dit merk juist wel dik en streperig is! Die van Catrice dekt niet helemaal geweldig, maar ik blijf het kleurtje lief vinden.

Dit waren mijn roze lakjes! 

Hebben jullie ook veel roze lakjes?


8 opmerkingen:

 1. Dit is echt een handig artikel! Ik ben zelf gek op roze nagellak :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lakjes! En wat heb je lange nagels! Ik heb heel wat lakjes, maar niet zo heel veel roze. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2be is echt wel nog te koop!! Vooral in grootwarenhuizen :o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb eigenlijk niet zoveel roze lakjes. Ik heb vooral veel blauwe, paarse en groene lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...