dinsdag 3 juli 2012

Producten die ik echt weer moet gebruiken!


Ken je dat? Dat je sommige producten eerst wel gebruikt, maar nu opeens helemaal niet meer. Ik ging even kijken, en ik behoorlijk veel van die producten!
Etos Baked Eyeshadow dit is een prachtige blauwe gebakken oogschaduw. Blauw moet ik sowieso weer vaker gaan dragen, want het kan echt heel mooi zijn! 

Max Baked Eyeshadow alweer een gebakken oogschaduw! Deze kleurtjes kunnen heel mooi bij elkaar passen, dus ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom ik deze mooie kleuren niet meer gebruik!


Hema Liquid Eyeliner ik hou van eyeliner, vooral diepzwart. Maar deze eyeliner kan ik ook wel weer eens gebruiken, mooi zilver. Ja, helemaal perfect!


Poriënstrip deze kennen jullie vast wel, een poriënstrip! Ik gebruik ze echt te weinig, dus deze moet ik veel vaker gebruiken omdat ze gewoon hartstikke fijn zijn. Deze zijn van de Action, een echte budgettopper dus!

Onyx Poriën doekjes deze doekjes heb ik ooit een keertje gebruikt, en vond ze best fijn. Je huid is meteen vetvrij! Waarom ik ze nooit gebruik? Ik heb geen idee! Deze komen ook van de Action.


Skinlite Cooling Cucumber Pads komkommers op je ogen blijken toch goed te zijn? Dit zijn 'soort van' komkommers voor je ogen! Ik gebruik deze ook nooit meer, en moet dat denk ik toch echt weer doen.

DeMake'up Aqua Clean hier heb ik ook een keer een artikel over geschreven, en ik vind ze gewoon prima werken. Lekker verfrissend! 


Andrélon Care & Repair crème een fijne haarcrème! Ik gebruikte het eerst altijd na het douchen, maar nu nooit meer! Het is gewoon hartstikke fijn spul, dus ik ga het weer gebruiken!

Lush Sweetie Pie shower jelly deze heb ik een tijd geleden gekocht en een paar keer gebruikt. Waarschijnlijk ben ik er gewoon een beetje te lui voor, maar het ruikt zo heerlijk en het is gewoon hartstikke fijn dus ik ga het weer gebruiken!

Zo zie je maar hoeveel producten je kan hebben die je eigenlijk nooit gebruikt. Ik heb er aardig veel, en ik ga ze zeker weer gebruiken! 

Welke producten moet jij echt weer een keer gebruiken?

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...