donderdag 12 juli 2012

Wat Ik Mee Neem Op Vakantie


Bijna is het zover, ik ga vrijdag op vakantie. Ik ga drie weken en dat betekend aardig wat spulletjes mee nemen. Nieuwsgierig wat er in de toilettas zit? Lees dan snel verder!
Nou, dit gaat er allemaal mee. Dat is dus een hele tas vol. Natuurlijk doe ik het voordat ik op vakantie gaat nog even netjes in wat kleinere tasjes, vooral de make-up spulletjes ben ik nog van plan te scheiden. Zelf schrik ik er altijd een beetje van. Ik neem echt ongelofelijk veel mee, en dan niet alleen beauty-producten, maar ook erg veel kleding. Nu laat ik de beautyspulletjes zien.


Ik begin met mini's. Dat zijn echt de meest handige producten om mee te nemen op vakantie. Ze zijn klein en nemen daar door weinig ruimte in beslag. Je hebt mini's van allerlei soorten merken, ik heb een shampoo, conditioner en een douche gel van de Hema. Ze ruiken goed!

Ik weet eigenlijk niet echt hoe duur ze zijn, zal wel iets van 2,00 euro  per stuk zijn.


Zonnebrand is echt iets heel belangrijks op vakantie. Ik heb meestal SPF 30, eigenlijk verbrand ik niet heel snel, maar ik vind die zekerheid dat het niet gebeurt wel erg fijn. Deze zat bij de Beautybox van juni. Ik heb hem al een paar keertjes gebruikt en werkt prima.

Zonnebrand van Roc kost 16,95 euro.
Make-up is een beetje lastig op vakantie, al helemaal als je op een camping zit. Toch neem ik nog aardig wat make-upjes mee. Dit draag ik niet dagelijks, maar als ik uiteten gaat of zo iets vind ik het toch wel fijn om wat make-up op te hebben. Dus vandaar neem ik mijn standaard dingetjes mee. Ik neem niet een groot aantal aan oogschaduw mee, gewoon mijn twee favoriete Catrice palettjes en vier kwasten waar ik prima mee vooruit kan.

Foundation Bourjois, prijs is ongeveer 15,00 euro.
True Mineral Loose Powder van de Hema, 5,00 euro.
Kabuki kwast van de Hema, 6,00 euro (Is volgens mij niet meer verkrijgbaar).

Maybelin One By One Mascara, kost 13,49 euro.
Lipstick van Essence LE Hey, sailor, kleur 02 kostte ongeveer 2,00 euro.

Catrice Quatro 050 Twinkle In The Eye, kost 4,49 euro.
Catrice Quatro 040 Never Let Me Go, kost 4,49 euro.
Kwasten van de Hema, kosten tussen de 1,50 en 2,50 euro.
Essence kwast. kost ongeveer 1,50 euro.


Natuurlijk heb je ook wat producten nodig om alle make-up van je gezicht af te halen. Ik neem niet veel cleansing spulletejs mee, alleen het noodzakelijke. Watjes zijn natuurlijk ook erg belangrijk, hiervan moet ik nog maar even een goede rol halen. Tonic doe ik bijna elke avond waar ik ook ben, of ik nu make-up op heb gehad of niet. Het reinigt je gezicht gewoon lekker voor je gaat slapen.  Ook ga ik nog een andere Face cleanser halen, ik vind deze van de Hema echt niet fijn. Er staat voor droge huid dus verwacht je iets milds, maar dat is hij echt niet! 


Yves Rocher Eye Cleanser, kost zo'n 3,00.
Tonic Etos, kost ongeveer 3,00 euro.
Hema Cleansing Cream, kost ook ongeveer 3,00 euro.Ik hou nooit van dat lange haar in mijn nek als het lekker warm is, dus daarom neem ik ook erg veel elastiekjes mee. Ik raak ze altijd kwijt of ze gaan kapot. Ik heb altijd moeite met goede elastiekjes vinden, ze rekken nooit genoeg uit voor mijn dikke haar. Ik hoop dat die van Zenner dat wel doen.

Zenner elastiekjes, kosten 1,49 euro.


Natuurlijk neem ik die standaard dingen zoals een tandenborstel ook mee, maar als ik die dingen ook nog allemaal laat zien word het wel erg vol. Ook neem ik altijd nog wat van een lakje mee en een best veel tijdschriften. 

Nemen jullie ook veel beauty items mee op vakantie?4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...