donderdag 23 augustus 2012

Beautyblender Dupe | Trekpleister ActieNadat ik had gelezen dat je bij de Trekpleister voor 2,99 euro een Beautyblender dupe kon krijgen ben ik hem gelijk wezen halen. Ik was sowieso al erg benieuwd naar de échte Beautyblender, maar omdat de prijs daarvan nogal hoog ligt had ik hem toch niet gekocht. Met deze actie kon ik deze dupe natuurlijk niet laten liggen. En hier mijn mening erover.

Hij is best klein (ik had hem groter verwacht, namelijk), maar dat maakt mij niks uit. Hij voelt echt heel apart aan. En: hij heeft een leuk kleurtje!


Nat maken! Je moet hem tijdens het natmaken een aantal keer indrukken, zodat het goed vochtig wordt, ook van binnen.


Als de blender goed nat is, moet je hem nog even in een handdoek droger maken. Anders loopt het water straks van je gezicht af. 


Met foundation erop, omdat ik maar één wang heb getest heb ik foundation op mijn hand gedaan en de blender erin gedept. Maar je kan ook je foundation over je gezicht verdelen en vervolgens dep/bounce je de blender op en neer.


Zonder foundation


Met foundation aangebracht met de blender

De foundation die ik gebruik is Flower Perfection van Bourjois. Normaal een heel dekkende foundation, die met een normale foundationkwast soms wat 'cakey' kan zijn. Daar heb ik met deze blender totaal niet last van. Het geeft ook een veel natuurlijker effect dan met een normale kwast. Ook het aanbrengen gaat makkelijk en is nog leuk ook. Juist omdat hij een beetje vochtig is. Mijn huid glimt trouwens erg op de foto omdat ik er nog geen poeder op heb gedaan. 

Ik vind dit echt heel handig aanbrengen en ga het zeker vaker gebruiken.

Deze dupe van Beautyblender is te koop bij o.a de Trekpleister voor 2,99 euro. Dit is dan wel een actie, dus schiet op! :-)1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...