dinsdag 21 augustus 2012

Gosh | Herfst Collectie 2012


Net als vele merken komt Gosh ook aan met een nieuwe collectie voor herfst 2012. De herfst zie ik meestal als een 'Sombere' tijd met vooral: donkere kleuren. Denk aan: bruin, grijs, zwart, donkerrood. Ik vind dat zelf wat minder, maar Gosh combineert dit goed!



BoomBastic XXL VoLume mascara | 11,49 euro

''Deze mascara geeft je wimpers volume, volume en nog
eens volume. Je wimpers zagen er nog nooit zo perfect
gesepareerd, oneindig lang en prachtig gekruld uit. Het
handige borsteltje geeft alle wimpers één voor één ongekend veel
volume en kleurt de wimpers gelijkmatig van wortel tot punt. Hou
je van indrukwekkend veel volume – doe dan eens Boombastic''

Een nieuwe mascara, daar ben ik altijd benieuwd naar. Iedereen kent de bekende zoektocht naar dé perfecte mascara wel. Ik test daarom ook graag mascara's. Zal deze dan eindelijk niet klonteren en niet dik zijn en, en, en...


Catchy Eyes Mascara | 11,49 euro

''Wie wil er nu geen adembenemende, gekrulde wimpers enkatachtige ogen? Één beweging met het borsteltje en je wimpershebben de juiste vorm: ze zijn prachtig gescheiden, vallenenorm op en hebben de perfecte krul. Juist dit maakt dezemascara zo uniek. Je hoeft geen meerdere lagen meer aan te brengen. De mascara is gemakkelijk aan te brengen enklontert niet. met de Gosh Catchy eyes mascara heb jegegarandeerd succes – telkens weer''

Nog een mascara, deze belooft iets anders dan de vorige mascara. Juist prachtig gescheiden 'kattenogen'. Ik vind de verpakking al leuk zat, lekker roze!

 

01 Dark - 02 Grey - 03 Brown - 04 Dark Green - 05 Purple - 06 Blue

Intense Eye Liner Pen | 8,79 euro

''Gosh eye liner Pen heeft een gladde en zachte applicator,waardoor je gemakkelijk heel precies een fijn lijntje kunt aanbrengen. De eyeliner is gemaakt op waterbasis en is semipermanent. Gosh eye liner Pen  bevat geen parfum en parabenen.''

Eyeliner pennen! Ik ben helemaal fan van eyeliner en ik gebruik het elke dag. Het liefst ook in verschillende kleurtjes! Die blauwe lijkt mij erg gaaf, maar die paarse spreekt mij ook wel aan. Ik hoop in ieder geval dat ze goed gepigmenteerd zijn én dat ze makkelijk aan te brengen zijn. Dat ze geen parfum en geen parabenen bevatten is natuurlijk helemaal goed.


549 Holographic hero - 612 Galaxy - 614 Spot On Pink - 616 Lazy Green - 617 With a Twist 

Nail Lacquer | 7,29 euro

''GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur en een goed ontworpen kwastje waardoor de lak gemakkelijk aan te brengen is. De Nail Lacquer droogt snel en geeft met slechts één beweging een fantastische dekking.''

De kleuren vind ik zelf niet bijzonder. De enigste kleur die er echt uitspringt is 614 Spot On Pink. Dat is echt een leuke kleur en juist leuk voor de herfst. De eerste kleur is wel leuk, maar volgens mij had Gosh al zoiets in het assortiment. Gosh zelf belooft heel wat over de lakjes. Ben benieuwd!

 
Zwart - Bruin 






Roze - Dieppaars

Smokey Eyes Palette | 11,49 euro

Gosh Cosmetics heeft 4 Smokey  eye Palettes ontworpen met prachtige kleurencombinaties, voor fantastische smokey eyes. Het GoshSmokey  eyes Palette biedt gegarandeerd een fantastisch, kleurrijk resultaat en is gemakkelijk te mengen.voor het gemak bevat ieder doosje een handig stappenplan waarmee je de meest fantastische eyes kunt creëren. Bevat geen parfum en parabenen.

Paletten! Daar ben ik altijd erg benieuwd naar. Is de pigmentatie goed? Zijn ze niet poederig? Ik wil het allemaal weten! Gosh heeft vier mooie paletten ontworpen. Jammer dat ze geen naam hebben, ze heten of worden gewoon hun kleur genoemd.

 

02 Cherry blossom - 03 tea rose - 04 Juicy orange





05 red Stilletto -  06 rasperry galore - 08 Nude

Volume Lip Shine | 9,49 euro

''Gosh Cosmetics introduceert een fantastische nieuwe lip gloss voor een volumineus effect. Gosh volume lip Shine bevat maxilip, waardoor je lippen voller lijken. volume lip Shine bevat jojoba-olie en shea butter met een voedende werking en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Bevat SPF 10. Dit wordt de must-have van deze winter!''

Over het algemeen heb ik niet zoveel met lipglosses. Maar deze zien er wel erg goed uit, zeg! Ik ben vooral benieuwd naar 08 Nude en 05 Red Stilleto. Hopelijk zijn ze ook zo goed gepigmenteerd op je lippen. 

Dit is de herfst collectie van GOSH. Ik vind de collectie zelf er echt uitspringen, en dat had Gosh van mij betreft ook wel nodig. Ik vond Gosh de laatste tijd een beetje achter uitgaan, ze hadden volgens mij bijna geen nieuwe producten meer en het werd een beetje 'oud'. Met deze collectie pakken ze het weer goed aan, want er zitten volgens mij erg mooie producten tussen. Of ik zelf wat ga aanschaffen is het tweede, maar kijken ga ik zeker!

Ik zag trouwens op een andere afbeelding ('groeps' afbeelding) dat Gosh ook een 
BB cream gaat uitbrengen, maar deze stond zelf niet in het persbericht. Ook heb ik wat gegoogeld, maar ook nog niks gevonden. Mocht het zo zijn en er zijn afbeeldingen er van, meld het even en ik wijzig dit bericht!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Gosh? 






1 opmerking:

  1. Vind die 3e palette erg mooi. En die roze lak. Maar ja ben gek van roze. Toch es nadenken of ik palette ga aanschaffen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...