zondag 19 augustus 2012

LOOkX | Sun Protector Powder


De sunpowder van LOOkX is inmiddels denk ik wel bekend door alle leuke winacties. Ik was ook één van de gelukkige en ik had deze mooie bronzing poeder ook gewonnen! Hier mijn mening erover.

Allereerst: Wat doet het en wat belooft het? Het heeft een korte, maar krachtige zin op de achterkant staan: Compact powder met SPF 20 voor een natuurlijk en beschermend effect.

Wat LOOkX verder zegt:

Deze decoratieve bescherming met goudpigmenten matteert glimmende zones en geeft tegelijkertijd langdurig een subtiel gouden glans en een zacht gekleurde teint. De romige fluweeltextuur legt een transparante film over de huid, voor een soepel en zacht gevoel. Vitamine E en het UV-schild (UVA&UVB)werken samen tegen vrije radicalen en stralingen.


De verpakking oogt misschien wat goedkoopjes, maar het is wel een praktische verpakking.


De poeder bevat een spiegel, de poeder zelf heeft géén spray-over, dus 'LOOkX' blijft nog wel een tijdje staan. 
 


Onder de poeder zit nog een handig sponsje voor het aanbrengen, erg fijn om mee te nemen in je tas. De verpakking is overigens ook sterk zat, dus in je tas kan hij makkelijk mee.


De swatch van deze mooie poeder. Hij is enorm goed gepigmenteerd! Hij bevat ook mooie glimmers erin, dus ik ben tevreden.
Je kan deze poeder plaatselijk aanbrengen, maar de zon schijnt weer, dus je kunt hem ook wel lichtjes over je hele gezicht af poederen. Het geeft een natuurlijke glow en je lijkt toch wat bruiner dan anders.  Hij blijft ook nog eens een tijdje zitten!
Dat er SPF 20 in zit vind ik zelf helemaal goed, mits je het goed aanbrengt werkt het. LOOkX adviseert zelf wel een crème eronder te dragen, omdat een poeder er toch eerder afgaat. 

Pluspunten:

- Compacte verpakking, ook sterk.
- Spiegel en sponsje inbegrepen
- SPF 20, dus goed voor als de zon iets meer schijnt.
- Natuurlijke glow
- Blijft lang zitten

Minpunten:

- De verpakking oogt wat goedkoop
- De prijs (20,50 euro)
- Verkrijgbaarheid (enkel online).

Deze LOOkX Sun Protector Bronzing powder is te koop voor 20,50 euro o.a in deze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...