dinsdag 7 augustus 2012

OPI 'Thanks A Windmillion'.


De best verkochte collectie van de wereld: De Dutch collectie. Ik heb het populairste lakje van Nederland te pakken gekregen: Thanks a Windmillion. Dit is een mooie mintkleur die een tikkeltje donkerder is, prachtig!


Het uiterlijk van de OPI lakjes is denk ik wel bekend bij iedereen: een dik flesje met het OPI logo op de dop. De verpakking is simpel, maar wel mooi.


Het kwastje is recht afgesneden, voor mij geen probleem en het lakt ook niet hinderlijk. Ik vind de naam van dit lakje trouwens erg leuk, haha.


Een prachtige kleur vind ik zelf. Hij is dus wat donkerder dan de gemiddelde mintkleur, maar dat maakt dit lakje juist zo speciaal. Het lakje dekt al in twee laagjes en glanst ook mooi. Ik vind dit lakje echt heerlijk lakken, ik heb ook een blauwe OPI lak en die lakt iets anders. 


De OPI Dutch collectie blijft tot eind augustus in de winkel, bij onder andere Sephora en de grotere filialen van de Douglas. OPI kost 13,95 euro per lakje, bij Sephora krijg je een standaard 15% korting op producten, zo ben je dus goedkoper uit.

Wat vind jij van dit lakje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...