zondag 11 november 2012

Beautystelling #2Beautystellingen, je mening geven. En dat mag! Dit keer een leuke, al zeg ik het zelf.


387939_471051272937521_414325832_n_large

Zonder make-up de deur niet uit

Ik vind dit geen moeilijke, ik ga gerust zonder make-up de deur uit. Ik sport ook zonder make-up en heb er geen moeite mee. Naar school doe ik √°ltijd make-up op, en daar zal ik misschien meer moeite mee hebben dan zomaar even naar buiten gaan.
Over het algemeen kan ik er dus gewoon uit zonder make-up, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik met make-up mij minder 'ziekjes' voel. Toevallig heb ik nu ik dit typ ook heel de dag geen make-up opgehad.

Maar, hoe zit dat bij jullie? Wat vinden jullie van de stelling: Zonder make-up de deur niet uit.11 opmerkingen:

 1. Bij mij gaat het wel, alhoewel ik naar school toch nog wel graag een laagje make-up op wil haha. Desnoods doe ik het op in de tram, maar eventjes naar de supermarkt of zo? Sporten? Nah, no problem. Ik voel me alleen zo kaal zonder. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opzich ga ik zonder makeup de deur wel eens uit, maar niet vaak, in iedergeval niet zonder naar school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga \gerust zonder make-up de deur uit! Als ik me op 8 uur moet melden ga ik zelfs zonder make-up naar school hihi.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naar school heb ik altijd wel een beetje make-up heb. Overal naar toe wel, het hoeft niet veel te zijn maar het geeft toch dat kleine beetje zekerheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan het wel, maar ik vind het toch net iets fijner om wel iets van make-up op te hebben! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vaak genoeg, haha. Sinds ik een relatie heb, maakt het me allemaal niet zo veel meer uit. Hij vindt mij mooier zonder make up.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vaak genoeg! Haha, sinds ik een relatie heb, kan het me eigenlijk weinig schelen. Hij vindt mij mooier zonder make up.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb altijd makeup op ben er een beetje verslaafd aan geworden hihih

  xxx

  www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb fases, de ene week ga ik zo 'naakt' de deur uit en de andere week moet en zal ik mascara, eyeliner en BB cream op hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jup zonder make-up ga ik de deur uit. Niet omdat ik denk dat ik ook zo mooi ben.. Maar puur omdat ik gewoon geen zin heb! Hahaha

  Liefs,

  http://body-hair-nails.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm.. Ik heb het eigenlijk bijna altijd op. Zelfs als ik ga sporten ofzo. Maar als ik even snel de deur uit moet omdat ik bijvoorbeeld naar mijn vriend ga, dan laat ik het soms ook wel zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...