woensdag 21 november 2012

Britt's Birthday Presents!


Ik, Britt, was twee weken geleden jarig, maar vierde het pas afgelopen zondag. Ik heb veel geld gekregen, maar ook wat hele leuke cadeautjes! Lees snel meer om te zien wat ik allemaal heb gekregen.

Zoals je misschien bij Anouk haar B'Day presents hebt gezien, had ze een Elf stipple brush gekregen. En ik kreeg er ook een van Anouk! Hij is ontzettend zacht en ben er erg blij mee.
Daarnaast de bekende NYC Apple lipbalm, en wat ruikt hij lekker! Hmm, echt heerlijk naar natuurlijk appeltjes. 


De drie lakjes die ik heb gekregen. Ik vind alle drie de kleurtjes stuk voor stuk erg leuk. Een mini variant van de Etos die ik bij een Etos bon kreeg, een Paris Memories Nail Polish blauwe kleur en een zilver glitter lakje van Pink Tease.


Jaaa, bodybutters van The Body Shop! Daar ben ik fan van, haha! Deze twee kreeg ik ook van Anouk en ze ruiken allebei echt heel lekker. Ik heb een aardbei bodybutter en de shea butter bodybutter gekregen.


Een Foot Scrub! Dat is leuk, dit merk kende ik nog niet. Het is van 'The Foot Factory', wel een leuke naam. Het is de geur mint, dus het ruikt lekker verfrissend. Ik ben benieuwd of dit werkt. Daarnaast de bekende blush van Catrice, hij is echt heel mooi. Ik kan die blush wel gebruiken, haha!Ook heb ik vier maskertjes gehad, dat kan mijn huid met dit weer wel gebruiken. Twee chocolade maskertjes en twee poedermaskers van Dr. Van Der Hoog. Erg lekker en ga ze zeker gebruiken!Mijn tante was naar Engeland geweest en daarom kreeg ik de 'So... Brit?', haha, erg leuk is dat! Ik heb hem nog niet geroken, maar het zal wel zoet zijn wat ik van de 'So...?' lijn gewend ben. Ook heb ik een =SPRIT mini luchtje gekregen. Nog twee heerlijke luchtjes die ik ook van Anouk kreeg. Een mini luchtje van de Essence collectie 'Like a trip to New York', deze vind ik érg lekker ruiken en een luchtje: 'Lovely Rose', de verpakking vind ik in ieder geval al erg vrolijk en vrouwelijk.


Eten! Ik hou van lekker eten, en vooral zoete dingen. Ik had ook nog een chocoladereep van Milka erbij gekregen, maar die ik had ik al opgegeten voordat ik foto's kon maken, haha! Macarons vind ik zelf erg lekker en heb ze al eens vaker zelf gemaakt, erg zoet, maar ohhh zo lekker! Misschien wel leuk als ik er een keer een artikel over maak. En daarnaast een chocoladeletter, altijd lekker!


Een leuk armbandje gekregen die van de Etos vandaan komt. 


Twee bonnen van Etos, erg leuk. Deze bonnen zijn 25 euro waard, dus kan ik gelijk bijvoorbeeld een goede foundation er van kopen. En, ik wil ook erg graag het bekende lakje van Max Factor kopen: Fantasy Fire.


Een mini-versie van de droogshampoo van Andrélon, leuk om te testen. Hij ruikt in ieder geval lekker voor een droogshampoo! Daarnaast het leukste cadeautje dat ik heb gekregen: een Wet 'n Wild palette! Deze heb ik wederom van Anouk gekregen en ben er erg blij mee. Als jullie hier een artikel over willen lezen, moeten jullie dat maar aangeven!

Dit waren mijn verjaardag cadeautjes, stuk voor stuk ben ik er erg blij mee!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...