donderdag 29 november 2012

Hema Kerst Blush


Hema komt dit jaar met een prachtige kerst collectie! Het zijn veel producten waar je je handen niet vanaf kan houden. Eén van deze producten is deze blush. Lees snel verder!



Je hebt twee blushes in de kerst collectie. Deze mooie roze kleur, maar ook een perzik kleur die je ongetwijfeld al langs hebt zien komen bij een aantal blogs. De roze kleur heet 05, jammer dat ze geen leuke namen hebben. 


Het doosje is simpel, maar erg stevig en fijn. 


En dan het patroon! Het is een prachtig patroon met bloemetjes. Dit maakt de blush helemaal af, en maakt het ook beter passend voor de kerst. Zoals ik al zei is het een mooie fel roze kleur. De blush bevat ook fijne gouden glitters. 


De blush is qua pigmentatie best goed, hij is niet extreem gepigmenteerd  maar dat is juist fijn met zo'n felle kleur. De blush is prima op te bouwen als je voor een wat heftigere look gaat. De gouden glittertjes zie je niet zo goed op de foto, maar zijn zeker wel aanwezig. Ze geven een mooie warme gloed aan de blush. 


Ik ben super blij met deze blush! I love it. Ik wil ook zeker de andere kleur kopen, ook die lijkt me erg mooi. De blush in kleur 05 is te koop bij alle Hema filialen en kost 5,50 euro.

Wat vind jij van deze blush?









8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...