zondag 25 november 2012

Sunday Mask | Himalaya Herbals Purifying Mud PackWij hadden de kans gekregen om een masker van Himalaya Herbals te testen. Hartstikke leuk! Het is moddermasker die de vette huid tegen gaat, perfect voor mijn huid.
Waar is dit masker voor? Dit masker is voor de vette huid. Hij naar mijn idee niet geschikt voor een gevoelige/droge huid.
Wat belooft dit masker? Het belooft de poriën te verminderen, een natuurlijke 'glow' te geven en een zacht huidje te leveren. Ik ben erg benieuwd of dit werkt. Je moet het aanbrengen zoals ieder ander masker of gewoon hoe jij het fijnst vind.Het heeft een lichtbruine substantie. Dus niet echt bruin, zoals ik had verwacht. Het masker wordt hard en het kan naar mijn ervaring wat tintelen op sommige delen van je huid.Ik met het maskertje op. Na afloop was mijn huid zachter dan zacht. Geen plekje was meer vet. Zo zacht was het nog nooit met een masker op. Mijn huid was zeker verbeterd, maar of mijn poriën echt verminderd zijn. Ik weet het niet echt...

Aanrader? Ja! Het is een heerlijk masker dat je huid heerlijk zacht maakt, maar is denk ik niet voor de gevoelige huid. Het werkt zeker tegen de oily skin.

Dit masker is te koop bij Himalaya Herbals voor 5,99 euro, dan heb je 75ml. Er zijn ook nog andere varianten van deze tubes.13 opmerkingen:

 1. Lijkt me wel een fijn maskertje!
  Zullen we elkaar volgen? Laat het ons weten :)

  x

  chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt heel fijn! Ik houw er ook van als ie hard wordt :) mijn huid is ook best wel vet dus handig !
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking ziet er mooi clean uit en hij klinkt ook fijn. Handig dat hij speciaal voor de vettigere huidjes is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft je huid ook redelijk lang minder vet of is dat effect maar van korte duur? Misschien is dit masker wel iets voor mijn gecombineerde huidje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij was het redelijk lang lekker zacht, op ten duur voelde het wel weer wat vettiger, maar dat heb ik eerlijk gezegt bij elk masker.

   Verwijderen
 5. Lijkt me een lekker masker! Himalaya lijkt me echt een fijn merk ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een fijn masker! Ik had het veel duurder verwacht eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed! Moddermaskers vind ik altijd het fijnst, haha leuke fullface ook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me heel fijn, zeker voor mijn vette huid ;D Wel jammer dat 'ie alleen online te verkrijgen is, dat is voor mij al snel een nadeel aangezien je ook verzendkosten moet betalen...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...