donderdag 6 december 2012

100% Argan Olie


De laatste tijd hoor je steeds meer over de Arganolie. Deze olie is al jaren bekend in Marroko en staat bekend om zijn bijzondere werking voor huid, haar en nagels. Al veel bekende sterren zoals Kim Kardashian en Taylor Swift gebruiken deze olie. Lees snel verder!Arga olie is een honder procent natuurlijk product met een unieke samenstelling. De olie bevat een hoog gehalte vitamine E, meer dan tachtig procent onverzadigde vetzuren en natuurlijk stoffen, die schimmels en bacteriën tegenwerken. Arganolie helpt bij huidveroudering en helpt bij nagel problemen. Het is een multifuctioneel product die je na je huid en nagels ook in je haar kan gebruiken. 


Arganolie is een plantaardige olie die uit de pitten van de vruchten van de arganboom worden gehaald. Hierboven kan je de vrucht zien, het lijkt wel een beetje op een olijf. De arganolie komt in een handige en stevige glazen verpakking. Zo als je het ziet is het een pompsysteem, zo kan je de juiste hoeveelheid makkelijk doseren. Ook straalt deze verpakking luxe af. 


Het flesje komt in een bruin doosje waarop de gebruikswijze op staat en waar je het allemaal voor kan gebruiken. 

Je kan argan olie gebruiken op:
- Je kan de olie gebruiken op droge plekken op je huid.
- Als treatment voor je haar om je haar zacht te maken, maar ook om het een extra glans te geven.

- Ook kan je het als een kuur gebruiken voor je nagels verzorgde te maken en voor een extra glans.
-Je kan het ook als een serum voor op het gezicht gebruiken.


Ik zelf gebruik de olie vooral voor mijn nagels om ze sterk en verzorgt te houden. En dit werkt, mijn nagels en nagelriemen zien er een stuk beter uit sinds ik dit product gebruik. Ook gebruik ik hem als serum en smeer een beetje op mijn gezicht voor het slapen. En dat is perfect voor dit koude weer, want ik heb geen last meer van een droge en geïrriteerde huid. Ook heb ik hem al in mijn haar gebruikt, je haar gaat inderdaad lekker glanzen, maar pas op. Doe niet teveel want dit maakt je haar erg vet. 


Dit flesje arganolie kan je kopen op www.arganwinkel.nl ArganWinkel levert de originele arganolie die direct van de producent geïmporteerd en afkomstig zijn van een kleine coöperatie, geleid door vrouwen uit Marroko. De webshop heeft het Eco-certificaat ontvangen dat de oorsprong van de olie verzekert. Het flesje dat ik heb ontvangen bevat 50 ml. Op de site is hij enkel alleen maar verkrijgbaar in 100 ml, en kost dan 29,95 euro. Helaas heeft deze niet dat handige pompsysteem.

Heb jij wel eens arganolie gebruikt? 

5 opmerkingen:

 1. Dit wil ik nog heel graag een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arganolie lijkt me heerlijk voor droog haar. Vooral met dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor er de laatste tijd heel veel over, het lijkt me super fijn!
  xx♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig heb ik deze olie ook getest voor mijn blog. Helaas werkt het niet tegen striae!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...