dinsdag 18 december 2012

Beautystelling #4Tijd voor een nieuwe beautystelling! Ik laat hier een stelling zien en hierop kan jij jouw eigen mening laten horen. Dit keer de stelling: 'Make-up maakt je mooier!' 
Naar mijn mening kan make-up je echt mooier maken. Vooral mensen met heftige acne is foundation bijvoorbeeld een geweldige uitvinding of mooie oogschaduw met een vloeiend lijntje eyeliner. Je moet wel weten hoe je make-up aanbrengt, want een hele dikke laag foundation die ook nog eens veel te donker of te licht is, is nou ook niet echt prachtig. Mijn mening is dus vooral verdeeld, maar over het algemeen vind ik dat make-up je zeker mooier maakt. Waarom zou er anders make-up bestaan? Als je van niks té veel doet, en je het op de goede plekken smeert dan komt het helemaal goed.

Nu de stelling aan jullie: 'Make-up maakt je mooier'. 

5 opmerkingen:

 1. Als je er goed mee omgaat maakt make-up je inderdaad mooier ;D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligt eraan wat je gebruikt :)
  Ik vind het ook gewoon leuk om te doen, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind met make-up ook mooier. En die laatste foto hahah :) Als het gewoon een beetje is vind ik het echt heel mooi. Bij mij voelt het ook fijner als ik make-up op heb.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. make-up maakt je mooier,maar het betekent niet dat je zonder make-up lelijk bent natuurlijk,wel denken veel meisjes dat en dat is echt jammer !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja met mate is het mooi, te veel is nooit mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...