woensdag 5 december 2012

Winactie Reminder!


De afgelopen week zijn er op GlossieQueen maar liefst 3 winacties online gekomen! Doe nog snel mee voor dat het te laat is. Kijk snel mee om te kijken met welke winacties je nog mee kan doen!


Ik begin met deze leuke winactie! Ben je wel eens toe aan een leuke nieuwe decoratie in je huis of kamer, dan zou ik nog snel mee doen om dit Sakura houten hart met eigen quote, tekst of gebeurtenis te winnen!
Je kan nog mee doen tot 6 december, dus klik hier.


Je hebt waarschijnlijk al het een of ander gehoord over deze wonder olie. Argan is een bijzondere olie die je op je huid, haar, en nagels kan gebruiken. Nog wat leuks, ja kan twee van flesjes winnen! Ook bij deze winactie kan je nog mee doen tot 6 december en zou 7 december de uitslag verschijnen  dus klik hier om nog mee te doen!


And last but not least, kan je ook nog het bijzonder Max Factor Fantasy Fire lakje winnen. We hebben er laatst een review over geschreven en wat een plaatje. Ben jij ook wel erg benieuwd naar het lakje en wil je hem graag hebben doe dan nog snel mee met de winactie, want hij eindigt op 7 december, dus klik hier als je mee wilt doen en de review wilt lezen.


Zo dat waren de winacties die nu online zijn. Dus doe je nog niet mee, doe dat dan snel! En hou onze blog in de gaten want we gaan binnenkort een kerst goodiebox weggeven! En die heeft een erg leuke inhoud, dus een kansje wagen is het zeker waard.

Loves, Anouk & Britt

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie zoveel winactie's geven! De prijzen zijn ook echt héél leuk. Aan de laatste 2 heb ik meegedaan, hopelijk mag ik er ééntje winnen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk! :)
    Ik doe al met alles mee :$ oeps hihi
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...