maandag 28 januari 2013

Beautybox Januari Editie


Zaterdag kwam dan ook eindelijk de Beautybox binnen. Ik zat er weer op te wachten, helemaal omdat dit mijn laatste box is. 'So it better be a good one!' Lees snel verder.








Ik kon natuurlijk weer niet wachten om hem open te maken. Het folie was deze keer blauw, past leuk bij de winter!


Natuurlijk zit er ook weer een briefje bij. Deze maand is het een 'winter editie'.Er zitten allerlei winter MUST HAVES in om je huid en lichaam te verwennen. Ook zit er deze maand een extraatje in, namelijk een Beautybox Geurkaars.


En dit zijn de producten! Wauw, ziet er echt leuk uit. 


En dit is de inhoud van de box. Het eerste wat me opvalt is de mega body lotion van Dove, leuk!


Dove Winter Care Body Lotion | Full size 250 ml 6,99 euro.

Wauw, een full size body lotion van Dove. Hij is van de Limited Editon Winter Care. Deze body lotion bevat de warme geur van amber en geeft ook nog eens intensieve verzorging aan de huid. Klinkt super, en ja, hij ruikt heerlijk! 


Beautea Gezichtsmasker | Full Size 50 ml 34,95 

En nog een full size product in deze box, namelijk het Beautea Comfort Me Gezichtsmasker. Dit masker verfrist, reinigt, kalmeert en hydrateert de huid. Daarnaast absobeert het onzuiverheden en helpt het om dode huidcellen te verwijderen. Deze ga ik zeker even testen, klinkt heel fijn.


Palmers Cocoa Butter Lipbalm | Full size 4 gr 2,09 euro

Deze balsem van Palmers bevat een hoge concentratie super verzorgende  cocaoboter en is verrijkt met extra vitamine E. Voct- en vetherstellende eigenschappen zullen jouw lippen soepel en zacht laten aanvoelen. Deze lippen balsem heb ik stiekem al geprobeerd en hij is echt heerlijk. Hij laat je lippen lekker lang verzorgt aanvoelen. Top product voor de winter!


ROC Enydrial Douche Crème en Body Balsem | Full Size beide 16,95 euro 

Na al die full size producten zitten er ook nog twee sample's in van ROC. Deze twee producten zijn van de Enydrial lijn die rijkelijk hydrateert en diepgaand speciaal ontwikkeld is voor de droge huid. 


En dit is het extraatje in deze box. Een geurkaars van Beautybox. De geur kan ik niet echt herkennen, maar hij is niet heel bijzonder en stinkt niet. Erg leuk dat ze dit doen!

Mijn laatste Beautybox is zeker geslaagd! Ik ben super blij met de producten en ga ze zeker allemaal gebruiken. Ik heb de Beautybox met plezier ontvangen en vond iedere box erg leuk. Wat ik wel jammer vind is dat de box niet echt op rond een vaste tijd levert. Zo heb ik een mailtje ontvangen dat de box aan het begin van de  maand zou komen, maar dit is niet gebeurt, raar. Maar deze box maakt het weer helemaal goed!

Wil je lid worden van de Beautybox? Ga dan naar www.beautybox.nl en meld je aan! Dan krijg iedere maand zo'n box opgestuurd voor 14,99 per maand. 

Wat vind jij van de Beauty Box van deze maand?


5 opmerkingen:

  1. Waarom is het je laatste box D: ?
    Er zitten wel hele handige producten in trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem afgezegd om persoonlijke reden, maar niet omdat ik hem niet leuk vond! :)

      Verwijderen
  2. Vind het deze maan een mooie inhoud hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Maar jammer dat er nooit echt produchten in zitten die ik echt leuk vind ofzo.. De Glossiebox vind ik zelf ook een beetje achteruit aan het gaan..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...