maandag 14 januari 2013

Beautystelling #5


Een leuke stelling voor vandaag! Dit is een beauty stelling, die wij één keer in de zoveel tijd online zetten om te weten hoe jullie erover denken!De stelling luidt: Beautybloggers met weinig volgers zijn minder betrouwbaar.
Ik vind dit totaal niet waar! Mensen hebben vaak het idee dat beautybloggers die beginnen of weinig volgers hebben minder betrouwbaar zijn met de informatie die ze geven. Dit kan natuurlijk ook zijn en eerlijk is eerlijk als ik iets op misslipgloss.nl of beautygloss.nl een review schrijven geloof ik het misschien eerder, maar dat hoeft niet altijd te zijn. Iedereen is met 0 volgers begonnen, toch?

Maar nu aan jullie de stelling:
 'Beautybloggers met weinig volgers zijn minder betrouwbaar'. 


7 opmerkingen:

 1. Ik ben het niet met stelling eens. Mensen met minder volgers kunnen ook gewoon eerlijke reviews schrijven. Ja er zijn misschien wel kleinere blogs die niet eerlijk schrijven, maar ik denk dat er meer kleinere blogs zijn die wel eerlijk schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het ook niet eens.
  Mensen kunnen toch gewoon eerlijk iets schrijven zonder veel volgers te hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet eens,
  Als je weinig volgers hebt heb je de kans dat de blogger net nieuw is in dit gebied. Dit maakt zijn of haar blog niet meer onbetrouwbaar, maar misschien wat minder professioneel vind ik. Als iemand 20.000 volgers heeft, dan denk ik automatisch dat de blogger al veel langer bezig is, meer ervaring heeft... Maar als iemand er 10 heeft is diegene misschien minder ervaren met beautyproducten. Maar posts zoals reviews zullen over het algemeen hetzelfde zijn als een populair blog. Alleen zou een bekendere blog misschien met meer diepgang en professioneler zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben er ook niet mee eens,iedereen is inderdaad met niks begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, helemaal niet. Iedereen heeft een eigen mening en is zo duidelijk en eerlijk mogelijk op zijn/haar blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het er ook niet mee eens, ik heb net een nieuw beautyblog; www.beautydough.blogspot.com & vindt het onterecht als je met weinig volgers, als onbetrouwbaar wordt gezien ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...