zaterdag 12 januari 2013

John Beerens Shop | The Favourites


De webshop van de bekende John Beerens komt je misschien al bekend voor. Op verschillende beautyblogs zie je de verschillende producten van deze webshop voorbij komen. Ook wij hebben een artikel gemaakt over onze favorieten producten van deze webshop en producten die wij wel eens willen uit proberen. Lees snel verder voor onze favourites van de John Beerens beauty webshop!



Als aller eerste, wat houdt deze webshop in? Deze beautywebshop van John Beerens is vooral beauty gericht. 
Ze verkopen onder andere de bekende CHI tangen, maar ook merken zoals: Pupa, Schwarzkopf en Wella. Voor mij ook nog andere (onbekende) merken zoals: Nirvel, Kebelo en Wahl. De webshop levert een gratis verzendig vanaf 30,00 euro en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.


1) 12 Benefits Instant Healthy Hair Treatment (9,95 euro)  is het enige product in de webshop van het merk 12 Benefits. Ooit heb ik wel eens van dit merk gehoord, maar nog nooit iets van geprobeerd. Dit product heeft 12 voordelen voor je haar en is geschikt voor elk haartype. Het lijkt me een fijn product voor mijn droge haartjes.

2) Pupa Most Wanted Kit (Sale: 24,00 euro) een make-up kit uit de outlet van de webshop. Deze kit ziet er fantastisch uit. Er zit een blush, oogschaduw, lipgloss en een oogpotloodje in. Ook is deze kit erg handig om mee te nemen. Nu hij van 39,00 euro naar 24,00 euro is heengegaan, maakt dat alleen maar goed.

3) Fudge Dry Shampoo (16,70 euro) droogshampoo's heb ik al vaak geprobeerd. De Batiste droogshampoo vind ik zelf heel erg fijn werken, maar een duurder, onbekender merk heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Deze Fudge Dry Shampoo maakt je haar stevig, geeft volume en gaat vet haar tegen.


1) Tigi Bed Head Elasticate Conditioner (15,53 euro) van het merk Bed Head heb ik al een aantal dingetjes over gehoord. Vooral positieve dingen! Dit is een conditioner die je haar exta sterk maakt waardoor het minder snel afbreekt. De fel groene verpakking is natuurlijk ook wel erg leuk en valt in de badkamer tenminste op.

2) Pupa Luminys Baked Face Powder (23,99 euro) deze baked face powder van Pupa ziet er werkelijk prachtig uit. Het is een dekkende poeder die je huid egaliseert en een tint geeft in je gezicht. Deze poeder is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

3) Payot Masque Clarifyant (19,75 euro) van dit merk heb ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar omdat ze in deze webshop ook maskertjes verkochten ging ik daar even kijken. Het is een masker die diepreinigend is, hij absorbeert onzuiverheden en zuivert de uitstraling van je huid. 


1) CHI Regular / Dual Voltage stijltang (129,00 euro) een CHI tang wil ik al een hele poos. Het zijn tangen in een duurdere prijsklasse, maar die wel een goede kwaliteit hebben. Deze stijltang warmt op tot 200 graden en hij beschadigt je haar veel minder dan andere stijltangen. Als je hem nu bestelt krijg je een gratis Silk erbij.

2) Pupa VAMP! Mascara (15,75 euro) deze mascara komt je waarschijnlijk wel bekend voor. Niet zo gek ook, want hij kwam ook op verschillende beautyblogs. Des te meer dat ik benieuwd naar deze mascara ben! Hij zorgt ervoor dat je wimpers volume krijgt en dat ze stevig en extra gevuld zijn.

3) Iso Ionic Brush (9,95 euro) een kam die statisch haar voorkomt én handig is bij het stijlen van je haar. Lijkt mij ontzettend handig! Ik heb vaak, vooral in de winter last van statisch haar en dat zou deze kam kunnen voorkomen.


1) Skeyndor BB Cream Age Defence SPF15 (26,96 euro) een BB cream! Deze is dan wel iets met anti-aging, maar dat maakt mij niet uit. Ik had op internet rondgekeken, maar veel was er nog niet over te vinden. Dat is juist ook leuk, een BB cream dat aardig onbekend is. Deze BB cream egaliseert je huid, beschermt tegen UV-stralen en is licht van textuur. 

2) Pupa China Doll Maxi Shimmer Blush Duo (20,70 euro) toen ik deze blush als eerst zag, viel ik meteen het prachtige patroontje op. Deze duo blush lijkt me echt prachtig! Hij is limited edition en geeft een stralende finish. Echt een grote like, deze blush.

3) Biosilk Silk Therapy (15ml: 3,24 euro, 350ml: 44,28 euro) Biosilk is al aardig bekend geworden. In de Elle Truly Yours box zat een sample van Biosilk in en die beviel mij erg goed voor mijn haren. Deze Silk herstelt en beschermt je haar en maakt je haar glad. 

Dit waren mijn favorieten van de John Beerens beautywebshop. Ik vind het een mooie, overzichtelijke webshop. Een kijkje nemen is het zeker waard! Klik hier om naar de John Beerens webshop te gaan en te genieten van alle beauty en haar producten die ze daar hebben!

Heb jij al wat bij deze webshop bestelt? 

10 opmerkingen:

  1. Oeeeh ik ga snel een kijkje nemen op de site! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blush is echt heel mooi! Ik kende de site niet, maar ik ga er zeker eens een kijkje op nemen (en misschien iets kopen :D)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Biosilk is echt een fijn product! De Pupa Most Wanted Kit lijkt me echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo hoor ik helemaal niet over die website, en zo lees ik er twee keer in de week iets over op blogs, moet een voorteken zijn :p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. John Beerens webshop is echt een van de beste webshops in het gebied van haar, ik ben aan het sparen voor een Chi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik wil zo graag iets van john beerens !
    en dan vooral de haar - producten !
    want hey als je haar maar goed zit toch ?
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijken me van goeie kwaliteit! Jullie hebben me nieuwsgierig gemaakt!
    -xxx- eline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke spullen! Lijkt me een mooie webshop!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...