donderdag 10 januari 2013

Sleek Oh So Special Palette + Face & Body Glo Highlighter


Met Kerst ontving ik ondere het MeMeMe paletteje, een Zoeva kwastenset, maar ook als laatste twee prachtige producten van Sleek. Daarbij had ik ook nog een Golden Rose blush erbij gekregen, maar daar had Anouk al een artikel over geschreven samen met het sleek Storm Palette, klik hier voor dat artikel. 




Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up en Noir

Laat ik dan ook met het 'Oh So Special' palette beginnen. Dit palette kent vrijwel elke beautyliefhebber wel. Ik denk wel het populairste palette van Sleek. Mij trok hij ook zeker de aandacht en dat ik hem kreeg was natuurlijk helemaal leuk!


De zes lichtste kleuren aan de linkerkant. Op mijn huid vallen de kleuren misschien niet zo op, maar ze zijn zeker gepigmenteerd. Vooral voor matte oogschaduw kleuren doet dit palette het goed!


Ik zeg als aller eerste: 'Kijk die ZWART!!!!'. Ik heb zelden zo'n gepigmenteerde zwart gezien (op mijn Naked 2 palette na dan.. haha!). De rest van de kleurtjes zijn ook mooi gepigmenteerd. De kleur na de zwart Celebrate behoort nu al tot mijn favorieten. Een mooie donkerpaarse kleur die naar zwart neigt. 


Dit is het Sleek Face & Body Glo Highlighter in de kleur Peach Shimmer. Hij trok mij vooral aan omdat het mooie lichte highlighter kleurtjes zijn. 


Prachtige kleuren!


Alle kleurtjes op mijn hand bij elkaar, prachtig! Ze vallen niet op mijn hand minder op, want ja. Ik heb ik een lichte huidskleur. Ik heb ze over de Rose Gold blush gedaan van Sleek en ik vind het echt heel mooi. 


De producten van Sleek zijn heel erg aan te raden. Ik ben er ook erg blij mee.
Het palette is 8,95 euro en de highlighter 9,95 euro. Ik heb ze gekregen van de Misslipgloss' shop. Daar zijn de paletten 1,05 euro goedkoper dan bij andere webshops. En ook goede service, want mijn highlighter kwam kapot binnen en binnen no-time kreeg ik een nieuwe opgestuurd!

12 opmerkingen:

  1. Supermooie producten, fijn om te weten dan Misslipgloss haar service zo goed is. Ik wil er binnenkort ook wat Sleek producten inslaan ^^ En ik ben wel benieuwd naar een look met deze producten! (a)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie pigmentatie en kleuren!

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het oh so special ook en ik ben er zo blij mee! :)
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, die oogschaduws! Ik ben ook helemaal fan op de Sleek palettes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat palette! Heel erg mooi<33

    BeantwoordenVerwijderen
  6. vooral de higlighter vind ik helemaal geweldig,ziet er mooi uit hoor (:

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie paletjes! Ik wil nogsteeds een mooi sleek palette, maar kan maar niet kiezen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb de oh so special ook en ik ben er gek op, de Sleek Face & Body Glo Highlighter is echt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben heel benieuwd wat de highlighter voor mij doet!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...