woensdag 23 januari 2013

Who wears it better?


Het is al een hele tijd geleden dat het artikel 'Who wears it better?' online stond. Vandaar dat het me wel weer eens leuk leek om te doen. Ik geef mijn mening, en in een comment kan jij je mening geven over wie het beter staat, dus kijk snel verder!
Dit schattige rode jurkje word gedragen door Taylor Swift en door Laura Linny. Ik vind het een heel leuk jurkje, maar ik wist meteen wie ik het jurkje het beste vond staan. Namelijk Taylor! Taylor staat rood echt super en de hakken staan er ook erg leuk onder. 

Who wore it best? Ashley Benson vs Jenny McCarthy

Dit is een echte glamour dress. Deze jurk word gedragen door Jenny McCarthy en Ashley Benson. Deze vind ik erg lastig, dus dan ga ik naar het haar en accessoires kijken. Ashley Benson (rechts) draagt haar haar wat nonchalant, terwijl Jenny haar haar stylish opsteekt. Ik ga toch voor Ashley's look, want haar make-up en haar vind ik er gaaf. 

Charlize Theron vs Kim Kardashian - who wore it best?

Nee, deze jurk vind ik niet mooi. Iets te tuttig en ik hou totaal niet van de kleur geel, maar daar gaat het niet om haha. De jurk word gedragen door Charlize Theron en Kim Kardashian. Deze vind ik ook moeilijk. Ik ga toch voor Kim, ik vind de kleur erg leuk staan bij haar haar en de pumps. 

Zelf vind ik dit soort artikels erg leuk om te lezen. Ik wil ook graag jouw mening weten, dus 'Who wears it better?' volgens jouw?
5 opmerkingen:

 1. Echt leuk zo'n artikel, in magazines vind ik het ook altijd erg leuk om te kiezen welke ik het mooist vind. Bij dezen ga ik voor Taylor, Ashley en Charlize ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ga voor Taylor Swift, Ashley Benson en Charlize Theron.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij sommige mensen staat het echt niet gewoon haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bij de 1e : lilly collins
  bij de 2e : taylor swift
  bij de 3e : ashley benson ( she is soooo pretty ! )
  bij de 4e : euhmmm ... geen van beiden,ik vind de jurk echt niks !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...