donderdag 31 januari 2013

Yes To Cumcumber wipe's


Ik gebruik nooit make-up remover wipe's. Mijn huid is nogal gevoelig en daarom gebruik ik ze liever niet. Toen ik bij de Sephora was en deze wipe's zag liggen heb ik ze toch maar mee genomen. Lees snel verder!
Deze wipe's zijn van het merk 'Yes To' en dan de Cumcumber versie. Ik had hier al het één en aantal over gehoord, dit is ook de reden waarom ik ze toch mee had genomen. Ik moet zeggen dat ik de verpakking erg leuk, vrolijk en fris vind. Er zitten 30 doekjes in, als je ze dagelijks gebruikt kan je hier dus ongeveer een maand mee doen.


Dit zijn de ingrediënten. 98 % van de ingrediënten is natuurlijk, dit is heel fijn. Wat ook erg prettig is, is dat er geen alcohol in zit. Alcohol kan namelijk erg huid uit drogend zijn en met een gevoelige huid is dat niet handig. 

'Wipe that smile ON your face!' Erg leuk! Het is een soort sticker die je omhoog tilt en dan haal je het doekje eruit. Hij is makkelijk her sluitbaar. 


Deze cleansing wipe's moeten je huid goed cleansen en verzorgen. Naast dat je je gezichtsmake-up er mee af kan halen, kan je er ook je oog make-up mee afhalen, handig!


Wauw. Hier heb ik mijn make-up van mijn gezicht en ogen afgehaald. Het ziet er vies uit, maar het werkt wel! Mijn gezicht is super schoon en voelt lekker fris. Voor mijn ogen daar en tegen moet je wat harder boenen, en daar kunnen mijn ogen niet echt tegen. Voor het gezicht zeker een aanrader, zelfs voor de gevoelige huid. Mijn huid kan er prima tegen en ziet er ook niet rood of geïrriteerd uit. Ze zijn erg handig voor op vakantie of als je haast hebt. 

De Yes To Cumcumbers wipe's zijn verkrijgbaar bij de Sephora voor ongeveer 7,00 euro. 

Wat denk jij van deze wipe's?


3 opmerkingen:

 1. Wow, die doekjes halen lekker veel make-up weg! Klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Xe klinken goed! hij haalt ook lekker veel make up weg zeg!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hele 'enge' ervaringen met reinigingsdoekjes, altijd als ik ze gebruik krijg ik een brandende gezicht daarom gebruik ik ze niet. En alleen al bij het idee krijg ik een beetje brandende gezicht hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...