donderdag 21 februari 2013

Huge Wishlist



Wat is er nou leuker dan een wishlist maken? Inderdaad, bijna niks! Lekker op het internet kijken en naar producten die je al heel lang wilt, maar nooit het geld er voor hebt. Dat heb ik dus vaak en hier bij mijn wishlist of the moment.




1) MAC Skinfinish, het hoeft niet per se deze skinfinish te zijn, maar in ieder geval wel eentje! Ik vind de skinfinishen van MAC prachtig en wil er al een tijdje eentje.

2) MIYO make-up ken je misschien wel van de Misslipgloss shop. Ik was heel erg verrast door de pigmentatie die ze ook op haar blog liet zien. Als ik dus een keertje ga bestellen in haar shop komen er ook een paar budget MIYO oogschaduws in mijn mandje!

3) Een Inglot Palette! Als ik ooit naar Amsterdam ga deze zomer koop ik een Inglot palette, althans, dat ben ik van plan. Het liefst van drie kleurtjes, maar het kunnen er ook twee worden. Welke kleuren zie ik dan wel.




1) MAC Fix + spray, een spray die je make-up mooier maakt en fixeert. Je kan er ook nog vele andere dingen meedoen had ik gelezen, dus een erg veelzijdig product, dus!

2) Rosebud Salve, de oh zo bekende Rosebud salve! Ik zie hem al vaak genoeg liggen bij de Sephora en wil hem toch elke keer bijna meenemen. Misschien moet ik dat toch maar een keertje doen.


1) Too Faced Natural Eyes Palette, ik heb natuurlijk het Naked Palette al, maar ik kan mijn ogen stiekem ook niet van deze afhouden. Of ik deze echt ooit ga kopen is nog de vraag, maar hij trekt in ieder geval wel érg mijn aandacht.

2) OPI Nail Lacquer 'Golden Eyes', deze nagellak komt van de Skyfall collectie. Dus waarschijnlijk nergens meer te krijgen. Toen ik bij de Sephora was, was hij helaas ook uitverkocht. En dat terwijl het echt een prachtige kleur is.


1) Sleek Shangri-La Supreme Respect palette, een prachtig budget palette met mooie kleurtjes. Lichte, maar ook wat donkere, perfect.

2) Sleek Natural palette, een bekend paletje denk ik zo. Mooie kleuren en als ik zo de swatches zie denk ik alleen maar: gimmeh gimmeh!

3) Sleek Pout Polish, als laatste een Pout Polish van Sleek! Lippenbalsems  met een lief kleurtje. I like it en ik wil het ook zo snel mogelijk proberen. 

Dit is mijn niet al te kleine wishlist. Vooral oogschaduw, omdat op één of andere manier trekt oogschaduw mijn aandacht heel erg aan, haha. Je kan er niet genoeg van krijgen! 

Wat staat er op jouw wishlist?

7 opmerkingen:

  1. Mijn wishlist bestaat momenteel vooral uit kleding, schoenen en sieraden. Ik heb voorlopig een te volle make up stash ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn wishlist is echt te groot op het moment.. Tijd om er wat dingen af te gaan strepen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het too faced natural eye is geweldig! Ik heb hem en ik kan niet zonder haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke list, haha ik houd ook al zo van oogschaduw! Het is ook gewoon zo leuk ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die O.P.I nagellak wil ik ook zo graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil ook graag zo'n MAC Skinfinsh, Fix+ en Too Faced palette, wat een mooie producten :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...