zondag 24 maart 2013

Beautystelling #6


Tijd voor een nieuwe beautystelling. Ik geef een stelling en daarop kan jij je eigen mening geven. Het maakt niet uit wat je zegt! Dit keer de stelling: Producten die natuurlijk zijn, zijn beter.
klik voor artikel

Minerale make-up, biologische make-up, natuurlijke make-up. De hype voor natuurlijke make-up wordt steeds groter. En logisch natuurlijk, de mensen denken steeds meer na wat er met de producten is gebeurd en daardoor neemt de groei van natuurlijke producten ook toe. 

Suki Luscious Lips Berry Cream Trio

Mijn mening over natuurlijke make-up is natuurlijk voor het grootste deel positief. Al weet ik niet of de producten daadwerkelijk b├ęter zijn. Dus, of het product ook echt naar mijn verwachting voldoet. Ik vind wel dat je een chemisch make-up product hebt, het veel slechter voor je huid is. Dus in dat opzicht kan een minerale poeder juist beter werken. Maar mijn mening is een beetje verdeeld. Meestal is natuurlijke make-up ook nog eens duurder.

En nu aan jullie:

''Producten die natuurlijk zijn, zijn beter''

3 opmerkingen:

 1. Nee, ze hoeven niet beter te zijn vind ik. Maar tegenwoordig let ik wel op wat ik koop omdat mijn huid erg gevoelig is en ik bijna alleen natuurlijke producten kan gebruiken (qua creme en douchegels)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet omdat ze natuurlijk zijn dat ze beter hun werk doen, ze zullen waarschijnlijk wel beter zijn voor je huid. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoeft niet perse beter te zijn, maar ik vind het meestal wel fijner:)
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...