woensdag 27 maart 2013

Born to Bio | Arganolie


Argan olie is een geweldige olie uit het Midden-Oosten die alles, maar dan ook echt alles weer zacht en soepel maakt. Lees snel verder!


Het is een mooie stevige glazen verpakking die 100ml bevat. Dit is wat Born to Bio zegt over de Arganolie:

''Argan olie - ook bekend als het Goud van Marokko, is een van de meest waardevolle oliën met superieure kwaliteiten voor onze huid en het haar. Biologische arganolie wordt sterk aanbevolen voor de rijpere of vochtarme huid en is zeer rijk aan vitamine E,  provitamine A en het zeldzame gamma tocopherol. Arganolie verbetert de celvernieuwing, is sterk hydraterend en revitaliserend en beschermt de huid tegen uitdroging en UV. De huid voelt weer onweerstaanbaar fluweelzacht aan. Ook te gebruiken als haarolie, het geeft futloos haar weer glans en veerkracht. Verpakt in glazen fles met handige pomp.''

Klinkt in ieder geval veel goeds! De verpakking heeft een pompflacon en dat vind ik zelf altijd wel handig.De arganolie op mijn hand.En uitgesmeerd. Misschien zie je het niet, maar de arganolie laat een goed verzorgend laagje achter op mijn hand. Hij smeert goed uit en het is gewoon een heerlijke olie. Alleen één groot nadeel: de geur. Ik weet niet, maar ik vind deze geur echt niet lekker, dat is erg jammer.


Uiteindelijk dus een fijne olie die mijn huid en haar goed verzorgt, jammer van de geur!

Born to Bio is te koop bij www.beautydrogist.nl 
Let op: De verpakking van het product is anders geworden, klik hier om naar het product te gaan. Hij is nu ook alleen maar verkrijgbaar in 50ml en zit dus in een andere verpakking.

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...